фирми продукти
представяме
работа
 

Санитарни контейнери

За контакти: Контайнекс

Санитарните контейнерни конструкции на фирма "Контайнекс" предоставят хигиена и чистота на най-високо ниво.

Сред предимствата на санитарните контейнери са тяхната стабилна стоманена конструкция, която е устойчива на атмосферни влияния, голямото разнообразие от варианти за оформлението, висококачествено оформление с ламаринено покритие, както и отлична топло- и звукоизолация.

Можете да избирате от различни размери контейнери, в зависимост от нуждите на обекта. Всички предложения за санитарни контейнери разполагат с водосточен канал и подово покритие във формата на вана.

Всички санитарни контейнери на фирма "Контайнекс" са снабдени с течаща вода, умивалници и душ кабини с нечупими метални огледала, както и вентилатори с датчици за регулиране на влажността на въздуха. Максималната влажност в санитарните помещения е 70%, в противен случай е възможно да се образуват условия за кондензация.

Фирмата предлага избор от 80-литрови, 150-литрови и 300-литрови бойлери. Душ кабините и мивките разполагат с новата "Stop & Go" технология, която спестява разход на вода.

Фирмата предлага енергоспестяващи тоалетни казанчета с двустепенен промивен механизъм, както и специализирани тоалетни за хора с увреждания.

Фирма "Контайнекс" предоставя възможност за опционално оборудване от водещи и доказани производители, което позволява индивидуалното напасване на обекта спрямо нуждите на клиента.

Продуктите се характеризират с разнообразно приложение и са изключително подходящи за различни мероприятия на открито, офиси, строителни обекти и битово приложение.

Контейнерите могат да започнат да функционират веднага, тъй като екипът на фирма "Контайнекс" извършва бърз монтаж на място. Предлаганите продукти са годни за дългогодишна употреба благодарение на висококачественото изпълнение и доказаните технологични качества на оборудването.

Публикувано на: 18 май 2015
посещения: 6937
ключови думи
санитарен контейнер, санитарни контейнери, контейнери, доставка на контейнери, контейнери под наем


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg