фирми продукти
представяме
работа
 

Офис контейнери

За контакти: Контайнекс

Офис контейнерите на фирма "Контайнекс" съответстват на международните ISO стандарти и имат разнообразно приложение. Те се състоят от стабилна рамкова конструкция и заменяеми стенни елементи.

Офисните контейнери се характеризират с великолепна топлопроводимост, изключителна издръжливост на натоварване и влияние от климатични условия. Продуктите се отличават и с високо ниво на звукоизолация със звукопоглъщане между 33 и 44 dB в зависимост от различните модели.

Рамковата конструкция на контейнера се състои от студено валцувани стоманени профили с дебелина 2.5/3мм. Подът е изработен от шперплатови подови плоскости, но се предлагат и плоскости, примесени с цимент. Подовото покритие е от линолеум, но за различни индустриални помещения можете да поръчате и гумирано подово покритие. Външната облицовка на стенните елементи е от профилирана и поцинкована ламарина с дебелина 0.60 мм. За вътрешната облицовка можете да избирате между плоскости от гипскартон с облицована или поцинкована ламарина. Фирмата предлага и много възможности за изграждане на преградни стени: с плътни панели, панели с врата, панели с прозорец или половин панели. Можете да избирате между изпълнение от дървен материал или ламарина.

Отделните контейнери могат да бъдат свързани помежду си чрез СЕЕ – щепсели и контакти.

Фирмата предоставя възможност за индивидуално отопление посредством калориферни уреди или радиатори. Помещенията трябва да бъдат проветрявани периодично. Максималната влажност е 70%. За проветряването на помещенията можете да използвате електрически вентилатори или прозоречни климатици.

Цветовете на контейнерите са по избор на клиентите. Използва се лак с висока издръжливост на атмосферни условия, който е подходящ както за градска среда, така и за индустриални райони.

Отделните контейнери могат да бъдат позиционирани един до друг, един зад друг или един върху друг, съгласно изискванията за монтаж и максимално допустими натоварвания.

Публикувано на: 18 май 2015
посещения: 8342
ключови думи
контейнер, контейнери, офис контейнер, доставка на контейнери, контейнери под наем


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg