фирми продукти
представяме
работа
 

Складови контейнери

За контакти: Контайнекс

Фирма "Контайнекс" е лидер на пазара в производството на складови контейнери с различни големини. Предложенията са идеалното решение за склад във Вашето предприятие или на строителната площадка. Те спестяват много място и помагат за по-лесната организация на работата. Складовите контейнери са изключително лесни за манипулация с кран или мотокар и Ви дават възможност да складирате до 10 тона товар. Предложенията на фирма "Контайнекс" ви позволяват да подредите до 3 контейнера един върху друг, благодарение на здравата стомана, от която са изработени.

Всички контейнери са оборудвани с поцинковани лостови механизми за затваряне, а за пода на Вашия контейнер можете да избирате между дървен и стоманен. Фирмата предлага различни варианти за оформлението и избор на цвят по CTX-RAL каталог. Контейнерите се боядисват прахово и предлагаме цинково фосфатиране и грундиране чрез KTL система. Лакирането се извършва чрез катодно потапяне, което го прави изключително издръжливо и екологично чисто. Перфектният лак на контейнерите е с висока антикорозионна и UV защита.

Това, което отличава продуктите на "Контайнекс" от останалите, е, че фирмата гарантира на своите клиенти оптимална защита за складираните им стоки от влизане с взлом. Ако поръчате от допълнителните пакети за сигурност, Вие получавате 4 вътрешни защити срещу откачване на вратите, както и вътрешна секретна ключалка с патрон, 2 вътрешни механизма за фиксиране на едното крило на вратата. Контейнерите са произведени от здрава поцинкована стомана.

Контейнерите са изключително подходящи и за използване като мобилна работилница, тъй като предоставят възможност за прекарване на електричество чрез електрическо табло с ключове. В рамката са вградени СЕЕ – вход/изход, което дава възможност за създаване на санитарна електрическа инсталация и добавяне на осветителни тела.

Публикувано на: 18 май 2015
посещения: 8124
ключови думи
складови контейнери, контейнери, складов контейнер, доставка на контейнери, контейнери под наем


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg