фирми продукти
представяме
работа
 

WC контейнери

За контакти: Контайнекс

Фирма "Контайнекс" има дългогодишно сътрудничество със сертифицирани фабрики за производство на санитарно и тоалетно оборудване и по тази причина може спокойно да гарантира високото качество и техническа изправност на продуктите си. Фирмата залага на висока енергийна ефективност при изграждане на обектите, използване на рециклиращи се материали и методи на продукцията, опазващи околната среда.

Тоалетните контейнери се характеризират с великолепен дизайн и отлични технически характеристики. WC контейнерите на фирма "Контайнекс" са произведени по технологии, които не вредят на околната среда. Те допринасят за чистотата и хигиената. Изработени са от здрава стоманена конструкция и всеки контейнер разполага с течаща вода. Предложенията на фирма "Контайнекс" се характеризират с отлична топло- и звукоизолация, благодарение на полиуретановото покритие на стените.

Контейнерите на фирма "Контайнекс" са изработени от двустранно поцинкована стоманена ламарина, а подът е изработен от дървена плоскост, примесена с цимент за още по-голяма здравина, трайност и издръжливост.

Всички контейнери на фирмата се предлагат с вентилатор, който разполага с датчик за регулиране на влажността в помещението.

WC контейнерите се предлагат с различни възможности за вътрешно оформление и оборудване и намират широко приложение при обществени мероприятия, строителни площадки, концерти и изложения. Предложенията са идеални както за временно, така и за постоянно ползване. Всички WC контейнери са съвместими с другите видове контейнери, които фирмата предлага. Можете да комбинирате своя WC контейнер и към него да добавите душ или душ кабина.

За хората с увреждания или двигателни проблеми фирмата предлага специализирани WC контейнери, сертифицирани по DIN 18040-1. Тези предложения отговорят на най-високите изисквания и норми. Контейнерите за хора с увреждания са снабдени с всички екстри, а за още по-голямо удобство са добавени и алармено осветление и алармен шнур.

Публикувано на: 18 май 2015
посещения: 5627
ключови думи
WC контейнери, санитарни контейнери, WC контейнер, доставка на контейнери, контейнери под наем


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg