фирми продукти
представяме
работа
 

Морски контейнери

За контакти: Контайнекс

Фирма "Контайнекс" предлага огромно разнообразие от различни по големина морски контейнери с отлични технически характеристики.

Контейнерите са сертифицирани от Germanischen Lloyd, ламарините са произведени от антикорозионна Corten-стомана. Контейнерите разполагат с 28 mm хидрофобни плоскости с противоплъзгащо покритие.

Системите за сигурност на контейнерите на фирма "Контайнекс" са на изключително високо ниво: защитени са срещу разбиване или взлом чрез механизъм Lock Box, a всяка от вратите разполага с кована и поцинкована заключалка. Механизмите за затваряне са осъществени чрез 4 лоста за затваряне.

Контейнерите могат да бъдат доставени веднага до всяко контейнерно депо в цяла Европа. Всеки контейнер е с голяма вместимост и към него се дава CSC-талон за 30 тона товар.

Морските контейнери на фирма "Контайнекс" намират разнообразно приложение. Освен за пренос на товари и оптимално използване на складовото пространство, могат да се използват и като експозиционен склад, помещения за строителни площадки, складове и офиси, места за съхранение при големи мероприятия на открито, мебелен транспорт, складиране на гуми в автосервизи или автокъщи, мобилни гаражи и още хиляди други.

Контейнерите са произведени според "Green" технологията на фирма "Контайнекс", съобразно строги екологични и качествени стандарти. Продуктите не надвишават позволените от Европейския съюз емисионни норми, благодарение на най-модерната KTL-система за лакиране и прахово боядисване. Всички продукти на компанията подлежат на постоянен качествен контрол и екологично одитиране в производството, което гарантира дългия живот на продукта и неговата природосъобразност.

Фирма "Контайнекс" предоставя възможност за използване и на употребявани морски контейнери.

Публикувано на: 18 май 2015
посещения: 7157
ключови думи
морски контейнери, контейнери, морски контейнер, доставка на контейнери, контейнери под наем


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg