фирми продукти
представяме
работа
 
Есенни проекти за интериора: Красив венец от есенни листа

Есента вече чука на вратата и ни вдъхновява със своите свежи цветове и мирис на прохладни дъждове. Предлагаме Ви серия от лесни проекти за интериора, вдъхновени от есенния сезон, които ще освежат дома Ви с ярки цветове и свежи мотиви.

листа

Вижте как можете а си направите този ефектен есенен венец с нестандартна правоъгълна форма. За него можете да използвате листа с различни форми и цветове, като ги съчетаете по начин, който на Вас Ви харесва. Направата на венеца е много лесна и не изисква много материали, нито много време.


Необходими материали:

* стиропор, оформен като венец (формата-основа може да се направи и от тел)
* парчета мъх
* U-образни цветарски карфици (вижте на снимката по-долу)
* цветарска тел (може да се намери в цветарските магазини)
* пистолет за силикон
* сухи есенни листа (естествени или изкуствени)
* други орнаменти (по желание)


Инструкции:

1. В горната част на основата за венеца поставете телена кукичка за очакване и я закрепете стабилно (в зависимост от това каква основа сте избрали).

2. Покрийте стиропора с мъха, като закрепвате зелените парчета мъх с помощта на цветарските карфици. Ако използвате за основа телена форма, увийте мъха с цветарска тел, за да го закрепите към базата.

3. Отново с помощта на цветарските карфици с U-образна форма, прикрепете едно по едно (или на групички) есенните листа. За целта можете да използвате и течен силикон. Разпръснете листата така, че да покриете почти изцяло мъховата основа.

листа

4. Ако желаете, можете да добавите други орнаменти – шишарки, малки кратунки, звънчета и прочее.

Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
есенни интериори, есенна декорация, листа

още по темата

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg