фирми продукти
представяме
работа
 
Есенни проекти за интериора: Свежа тиквена украса

Есента вече чука на вратата и ни вдъхновява със своите свежи цветове и мирис на прохладни дъждове. Предлагаме Ви серия от лесни проекти за интериора, вдъхновени от есенния сезон, които ще освежат дома Ви с ярки цветове и свежи мотиви.

Предлагаме Ви един проект, който ще зареди с енергия целия интериор, независимо дали ще бъде поставена на масата, на прозореца или пък на някоя странична масичка. Проектът включва само една добре оформена тиква, сухи клончета и голяма декоративна свещ в подходящ цвят.


                                           тиква

Така получената декорация е идеалното решение за есенния интериор. Не забравяйте обаче, че сухите клончета са лесно запалими, затова не оставяйте свещта запалена без надзор и я подменяйте, когато стане твърде къса.


Какво ще Ви е необходимо:

* добре оформена тиква със средна големина
* голяма декоративна свещ с дължина около 15- 20 см. (дължината зависи от големината на тиквата, за да не бъде краят твърде близо до клончетата)
* клончета (сухи или свежи), листа, горски плодчета или друга декорация
* остър нож
* маркер


Инструкции:

1. Счупете или срежете опашката на тиквата възможно най-ниско. Поставете свещта в центъра на капачето и очертайте окръжност около нея с маркер.

2. С помощта на остър нож срежете вертикално тиквата по очертанията, за да изрежете така образуваното кръгче. Остатъка от вътрешността на кръгчето можете да изхвърлите.

3. Поставете свещта в така образувания отвор и я вклинете стабилно, за да не се накланя или потъва. Ако тиквата е твърде голяма за свещта или сте срязали твърде широк отвор, можете да поставите вместо основа (вътре в тиквата) тенекиена кутия или друг подходящ предмет. За да не се клати свещта, затъкнете клончетата с декорация така, че да уплътните добре отвора.

Вижте още:

Стъклена топка с есенно листо
Тиквени фенери

Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
интериори, есенна декорация, тикви

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg