фирми продукти
представяме
работа
 
Есенни проекти за интериора: Ароматни топки

Есента ни вдъхновява със своите свежи цветове и мирис на прохладни дъждове. Предлагаме Ви серия от лесни проекти за интериора, вдъхновени от есенния сезон, които ще освежат дома Ви с ярки цветове и свежи мотиви.

Вижте един не само красив, но и ароматен проект, който можете да използвате за декорация на масата – поотделно или в купи, или пък в съчетание с други есенни украси.

потпури


Какво ще Ви е необходимо:
* пластмасови или стиропорени топки с диаметър 8- 10 см. (можете да си ги направите и сами, като ги изрежете от стиропор)
* пистолет за топъл силикон (или друго подходящо за материала лепило)
* потпури – сухи листа от цветя или други растения (препоръчително такива с аромат), сухи есенни листа, малки шишарки, сухи плодчета и други подобни декорации


Как да ги направите:

За да направите тези красиви декоративни сфери, които ще внесат в дома Ви цвят, форма и аромат, можете да използвате само един вид декорация или пък да ги смесите по Ваше усмотрение. За целта трябва само да ги съчетаете така, че да се съберат върху топката, без да падат от нея.

потпури

Започнете с подготовка на сферите – ако ще си ги правите сами, оформете от парче стиропор топка с желания диаметър, като се опитате да ги направите възможно най-правилни като форма (макар че с декорация от листа недостатъците ще се скрият). Когато разполагате с готова сфера, прикрепете към нея с помощта на лепилото избраните декорации, като ги добавяте постепенно. За да покриете напълно сферата, припокрийте ги частично едно с друго.

Когато сте готови, оставете лепилото да изсъхне добре. Подредете топките с потпури на желаните места или ги аранжирайте по няколко в красиви купи върху масата. Ако желаете да подсилите аромата им, можете да капнете няколко капки ароматно масло върху потпурите.

Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
есенна декорация, потпури, интериори

още по темата

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg