фирми продукти
представяме
работа
 

Консервант за дървени конструкции Impralit IT

За контакти: Ювикс Импрегнейшън ЕООД

Impralit IT e консервант за дървени конструкции с отлично действие срещу дървояди, посиняване, плесени и дърворазрушаващи гъби. Той осигурява защита на дървесината, както и сигурност за хората и околната среда. Консервантът за дървени конструкции е напълно лишен от тежки метали и гарантира висока степен на сигурност при обработката.

Impralit IT е подходящ за третиране и обработка на дървен материал за вътрешен и външен монтаж, който е постоянно или редовно изложен на валежно въздействие. Продуктът намира широко приложение в обработката на дървени елементи за външна дограма.

Може да се използва чрез обмазване, обилно обливане или потапяне. Възможно е и приложение в шприц-тунел. Независимо от начина на нанасяне, Impralit IT постига добра защита на дървесината.

Продуктът отговаря на всички съвременни изисквания и стандарти за обработка на дървени строителни елементи.

Формулата на Impralit IT осигурява отлично действие, съчетано с висока икономичност. Превъзходните качества на продукта са резултат от интелигентната и ефективна комбинация на съставките с ниска разходна норма.

Предимства на Impralit IT:

- Продуктът не съдържа разтворители и метали и осигурява екологично съобразна и дълготрайна защита срещу гниене и насекоми. Подходящ е за строителна дървесина и изделия от мека дървесина.
- Impralit IT е подлаган на многобройни тестове за качество и изпитания за съответствие с френските и европейски стандарти, в резултат на което импрегнаторът за дърво получава пълно одобрение от СТВА.
- Лесен за нанасяне – нанасянето върху дървесина се извършва чрез бързо потапяне на дървесината.
- Продуктът не оставя мирис и следи върху повърхността на обработената дървесина. Impralit IT може да се доставя и с индикатор за цвят. За по-лесно разпознаване се препоръчва оцветената версия.
- Подходящ е за обработка на дървени елементи както на открито, така и за надземни конструкции.

Опаковки:

1, 3, 5, 10, 20, 1000 литра.

Цветове:

- Безцветен
- Кафяв
- Зелен
- Жълт

Публикувано на: 1 юни 2017
посещения: 6517
ключови думи
консервант за дървесина, консерванти за дървесина, защита за дърво, импрегнатори за дърво, импрегнатор за дървесина


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg