фирми продукти
представяме
работа
 

Струговани колове за лозя и овощни дървета

За контакти: Ювикс Импрегнейшън ЕООД

Дървесината е предпочитан материал за колове от повечето винопроизводители. Използването на дървени импрегнирани колове е с доказана икономическа ефективност. Те са изключително леки, лесни и удобни за монтиране. Дървените колове трябва да бъдат импрегнирани, за да имат дълъг живот и да бъдат предпазени от гъби и насекоми. За разлика от обикновените железобетонни колове, импрегнираните дървени колове не замърсяват почвата, тъй като от тях не се отделят частици бетон и ръжда. Доказано е, че бетонните колове поемат и задържат голямо количество топлина, която отдават през нощта. По този начин те вредят на естествения микроклимат на насажденията, което пък може да доведе до поява на заболявания по растенията и нарушаване на вкусовите им качества.

Най-добрият начин да се предпазите от това е да използвате дървени колове за лозя и овощни дръвчета от естествени материали като импрегнирана дървесина. Tanalith E е високоефективна технология от ново поколение, която комбинира мед и тразол и дава комплексна защита срещу организмите, които причиняват гниене на дървесината.

За първи път дървесина, импрегнирана с Tanalith E, e използвана през 1992 година и днес успешно и ефективно се прилага в над 30 страни по света. Според проучвания на специалисти в областта дървесината, третирана с Tanalith E, e защитена от дърворазрушаващи гъби, насекоми, гниене и атмосферни влияния за поне 15 години напред. Фирма Ювикс Импрегнейшън предлага дървени колове за лозя и овощни дървета с различна дължина и диаметър. Това е най-добрият продукт за всички, които се занимават с лозарство и отглеждане на овощни дървета. Дървесината, третирана с Tanalith E, e тествана многократно от различни водещи специалисти в областта. Над 20 полеви практически теста в реални условия по целия свят доказват високата ефективност на продукта, както и неговите необикновени технически качества. Традиционните галванизирани метални фиксатори могат безпроблемно да се използват с коловете за лозя и овощни дървета от импрегнирана с Tanalith E дървесина.

Публикувано на: 11 август 2015
посещения: 11909
ключови думи
струговани колове, дървени колове, импрегнирана дървесина, импрегниране на дърво, колове за лозя


Свързани продукти
 


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg