фирми продукти
представяме
работа
 

Tanalith E - консервант за дървесина

За контакти: Ювикс Импрегнейшън ЕООД

Tanalith E е патентно защитен, уникален, високоефективен продукт за обработка на дървесина под високо налягане.

Дървесината е природният продукт с най-универсално приложение. Все пак тя не е вечна и е уязвима на въздействията на времето, както и може да бъде подложена на гниене и атаки от насекоми. Третирането на дървесината с екологично чистия консервант Tanalith E значително удължава нейния експлоатационен период и запазва естествения й вид с възможност за избор на цвят и водоотблъскващи добавки.

Tanalith E e продукт с уникална формула, която е на основата на мед и органични биоциди. Той е водоразтворим продукт, който съдържа медни съединения и триазоли. Tanalith E за дървесина е великолепна алтернатива на традиционните хром-съдържащи консерванти.

Tanalith E e доказана защита на дървесината за строителство на открито. Продуктът е модерен консервант, който е базиран на технология с меден триазол. Консервантът за дървесина Tanalith E e вече 20 години на пазара и е доказал своите качества в над 30 страни по света.

Процесът по нанасяне на продукта се извършва промишлено под високо налягане и след нанасянето му дървесината придобива първоначално бледозелено оцветяване, което хармонизира с естествената среда и има изключително висока трайност на цвета. С течение на времето дървесината, която е третирана с Tanalith E, придобива топъл медено-кафяв цвят, а накрая – естествен, сребристосив цвят.

Консервантът за дървесина под налягане Tanalith E се нанася чрез импрегниране по метод вакуум-налягане в автоклав. Продуктът отговаря на всички съвременни изисквания и е един от малкото на пазара, които не съдържат хром и арсен. Консервантът за дървесина осигурява дълготрайна защита срещу дърворазрушаващи гъби, насекоми и гниене. Tanalith E е подходящ както за вътрешна употреба, така и за външна и намира широко приложение в обработката на строителна дървесина, както и дървен материал за огради, детски площадки и градини.

Класове на употреба – от 1 до 4.

Публикувано на: 11 август 2015
посещения: 6926
ключови думи
tanalith, консервант за дървесина, консерванти за дървесина, обработка на дървесина, импрегниране на дървесина


Свързани продукти
 


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg