фирми продукти
представяме
работа
 

Аквабит 2 - течна гума

За контакти: Хидроизолации Вълков ЕООД

Аквабит 2 е ново поколение хидроизолационен материал, екологично чист и надежден. Представлява студено полагаща се, едно- или двукомпонентна изолация. Изграден на основата на течна гума, Аквабит 2 има отлична адхезия към много строителни материали (бетон, метал, тухли, дърво, етернитови повърхности).

Предлага се в готов за употреба вид, в три типа разфасовки – кутии по 4 л, варели по 200 л и еднокубикови цистерни. Продуктът се нанася бързо и лесно. При полагане на двукомпонентен Аквабит 2 с пистолет се постига моментална полимеризация и "вулканизация" на мембраната. За разредител се използва вода. Аквабит 2 осигурява изключително еластична и здрава безшевна мембрана, устойчива на вредните УВ лъчи. Покритието е с живот над 10 години.

Аквабит 2 има широко приложение. Използва се при ремонт на стари покриви на битумна основа, както и за хидроизолация на нови покриви. С материала се изолират стени, основи на сгради и всякакви ламаринени покриви. Аквабит 2 осигурява антикорозионна защита на тръби и цистерни, трайно положени в земята. Високото качество на продукта на фирма Хидроизолации Вълков ЕООД е гарантирано от "Научноизследователски строителен институт", гр. София.

Нанасянето на еднокомпонентен Аквабит 2 се извършва лесно дори и от неспециалисти. Използва се четка, валяк или специален разпръсквач (за повърхности с по-сложен релеф). Материалът се нанася на няколко слоя, върху суха и добре почистена повърхност, при температура на въздуха поне 18°C. Спазва се определена последователност. Първият етап е грундиране. Основният материал се разрежда с вода в съотношение 70:30% и се нанася равномерно. Върху изсъхналия грунд се полага първият слой на хидроизолацията. Докато е още мокър, се залепва омрежващо платно. Нанасят се още два слоя Аквабит 2, като последният е запечатващ.

За полагане на двукомпонентен бързосъхнещ Аквабит 2 е необходимо специално обучение и оборудване. С него е възможна хидроизолация на 1000 кв. м на ден от двама работници.

Публикувано на: 28 януари 2015
посещения: 10869
ключови думи
хидроизолация, хидроизолации, изолация на покриви, изолация, хидроизолация на покриви


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg