фирми продукти
представяме
работа
 

Акрофлекс - течна гума

За контакти: Хидроизолации Вълков ЕООД

Хидроизолацията в строителството представлява слой или покритие, което предпазва сградата от атмосферни влияния. Като материал хидроизолацията бива различни видове, в зависимост от своя състав, структура, начин на полагане и сложност на изпълнение.

Фирма Хидроизолации Вълков ЕООД, гр. Русе, благодарение на дългогодишния си опит и професионализъм, разработи ново поколение екологично чисти хидроизолационни материали, отговарящи напълно на съвременните европейски изисквания.

Хидроизолационното еластично покритие Акрофлекс е перфектен материал, който осигурява защита от дъжд и влага на вашия дом. Продуктът е произведен по технология и с материали на известната немска фирма BASF – лидер в световната химия.

Акрофлекс гарантира над 10 години здравина на покритието. Материалът е еколкогично чист и безвреден. Като разредител се използва вода, което прави почистването на инструментите след работа много бързо и лесно. Акрофлекс е напълно безопасен и може без притеснения да бъде положен като изолация преди поставянето на теракот, фаянс и всякакъв друг вид облицовки. Приложението му на открито обхваща покриви, тераси, метални конструкции и др. Хидроизолационното покритие, което създава, е безшевна мембрана с много висока здравина и еластичност.

Нанасянето на Акрофлекс е лесно. Може да използвате четка, валяк или разпръсквач. Различните методи на полагане позволяват бързо и безпроблемно изолиране на повърхности със сложен релеф. Композицията се използва във вида, в който се доставя. Важно е температурата на околната среда да е поне +18°C, а повърхността, върху която ще се полага Акрофлекс, да е суха и добре почистена. След полагането на слой е необходимо той да изсъхне, преди да нанесете следващия. Разходът за кв.м е до два пъти по-малък в сравнение с досега съществуващите методи.

Акрофлекс се предлага в пластмасови кутии по 4 кг, както и в баки от 20 кг. Материалът е наличен в три цвята: бял, керемиденочервен и сив.

Публикувано на: 28 януари 2015
посещения: 16820
ключови думи
хидроизолация, хидроизолации, хидроизолационни покрития, хидроизолационно покритие, изолация


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg