фирми продукти
представяме
работа
 
Нежна спалня в розово

Тази спалня е решена в мек розов нюанс, като основен акцент в нея са стените. Те са декорирани с редуващи се райета в два тона на розовото – по-тъмен и по-светъл, така че да се създаде нежен и приятен за окото контраст. Интериорът е нежен, но по един ненатрапчив и деликатен начин, за да се избегне твърде бонбоненият ефект. Той е подходящ не само за детската стая, но и за спалня на вече пораснали момичета.

спалня в розово
Леглото допълва интериора със своята интересна, но и едновременно деликатна конструкция. Спалното бельо е решено в няколко нюанса на розовото, допълнени от цвят крем и цвят какао.


Раирани стени в розово

Редуващите се широки хоризонтални райета придават на стените стил и акцент. Те са и онзи елемент, който диктува цялостната цветова схема на интериора – тоест всички останали елементи са съобразени с тях.
По този начин стените се превръщат в страхотен фон за разполагане на мебелировката в помещението, като едновременно ги подчертава, но не губи своя собствен блясък.

спалня в розово
Копринените завеси на райета са другият елемент, вдъхновил използваните в интериора нюанси.

Нюансите на розовото са подбрани така, че да превърнат  помещението в гъвкава алтернатива, подходяща както за малките момиченца, така и за тийнейджърките. Това означава, че интериорът може лесно да се променя заедно с детето, така че да не се налага да се правят коренни промени в него на един път. Освен това редуващите се райета в два различни нюанса създават илюзията за по-високо пространство, разширявайки помещението визуално.

спалня в розово


Съвети за безупречни хоризонтални райета

Ако и Вие решите да декорирате стените в дома си с помощта на тези стилни и красиви райета (в тези или други цветове), трябва да знаете, че те са не само ефектни, но и лесни за изпълнение. За целта са Ви необходими само мерителна рулетка, нивелир, валяк за боята и избраните цветове боя.

спалня в розово

* С помощта на нивелира отбележете горната и долната граница на всяка лента – използвайте цветен молив, за да разграничите райетата в различен цвят (тези щрихи после ще се слеят с боята).
* Обособете всяка ивица със самозалепваща се бояджийска лента (през една).
* За да постигнете още по-силен ефект, нанесете върху боята безцветен гланц с помощта на широка четка.

Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
спалня, розово, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg