фирми продукти
представяме
работа
 
Лесна украса за Коледа

Не е необходимо да прекарате цели дни и часове в направата на празничната декорация за Коледа и Нова година – достатъчно е да проявите малко въображение, за да превърнете най-обикновените неща в елегантна и красива украса за дома. Ето и няколко идеи от нас.

Забележка: Никога не оставяйте запалените свещи без надзор, защото така се увеличава значително рискът от възникване на пожар.


Декорация на показ

Две стъклени поставки за торта, наредени една върху друга, се превръщат в двуетажна витрина за декорацията. Изберете свежа зеленина, малки сребристи топки за елхата, красиво оформени шишарки и червени горски плодове, за да оформите тази естествена и изящна украса за масата или шкафа.

коледна украса коледна украса


Украса в кутия

Обикновена дървена кутия – сандък играе ролята на рамка на цялата тази обилна декорация – високи декоративни свещи с различна големина, свежа зеленина и гирлянди в червено.

коледна украса


Топки върху масата

Няколко високи стъклени свещника, върху които е поставена по една топка за елха, могат да се превърнат в елегантна и  красива декорация за масата. За да бъдат орнаментите по-стабилно закрепени, можете да ги поставите с металната кукичка надолу – кукичката може да бъде завързана с конец за някакъв тежък предмет, пуснат на дъното на свещника. За още по-силен ефект, върху всяка топка може да бъде изписана буква – така, подредени една до друга, топките ще изписват думички (на снимката думата е NOEL, което означава Коледа).

коледна украса


Звездна нощ

Добавете романтика и лукс към празничната вечер, залагайки на сребристия блясък. Сребърна (или сребриста) купа, в която са поставени няколко високи сребристи свещи (няколко по-малки или една голяма), декорирани с топки за елха и гирлянди в сребърно.

коледна украса


Плодов букет

Букет от сухи и/или свежи цветя и клончета, съчетани с избрани плодове – ябълки, червени плодчета и артишок. Тази декорация, поставена в ниска ваза или плитък съд, се превръща в чудесна празнична украса за масата.

коледна украса


Под стъклен похлупак

Красиво оформеният похлупак от прозрачно стъкло се превръща в красива рамка на избраната от Вас декорация – цветя, свежа зеленина, орехи, топки за елха и/или шишарки. За да се поддържат зеленината и цветовете свежи, стълбчетата им могат да се увият в намокрен памучен тампон, който се прикрива с останалата декорация.

коледна украса коледна украса


Разкош в златно

Лесна, но ефектна декорация в златно – обикновена стъклена купа, пълна с орнаменти в златисти и сребристи нюанси.

коледна украса


Украса на поднос

Сребристият поднос е чудесен фон за зелените елхови клончета, коледните орнаменти, няколко борови шишарки и за акцент – 5 чаени свещи.

коледна украса


Просто, но ефектно

Много лесен начин да създадете бързо и евтино ефектна декорация за празниците – върху кръгъл поднос поставете няколко декоративни свещи с различна височина и дебелина, и добавете шепа орехи и няколко малки орнамента за елха.

коледна украса


Златиста светлина

Най-елегантната украса обикновено е и най-проста – пример за това е тази декорация, направена от няколко стъклени чаши с различен размер, всяка от тях обвита с тънки лентички в златисто и с по една свещ във вътрешността си.

коледна украса


Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
Коледа, коледна украса, новогодишна украса

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg