фирми продукти
представяме
работа
 
Дизайн в картинки: Ярки цветове и тематични десени за детската стая

Кажете "Не" на белите стени и скучните пастелни цветове – детската стая е мястото, където можете да развихрите въображението си и да творите на воля – сами и ли заедно със своето дете. Претворете фантазиите си чрез ярки цветове и смели декорации, така както винаги сте мечтали.


В страната на тигрите

детска стая  детска стая

Стилизираният дизайн, напомнящ за очарованието на джунглата, меките цветове и приятната декорация създават усещането за уют и красота. Силни акценти тук са килимчето в наситени цветове и с животински десен, декорацията върху стената и леглото, завесите върху прозореца, както и стените, украсени с двуцветно райе.


Жабешко забавление

  детска стая  детска стая

Артистична декорация, подходяща за всяко дете, независимо дали е момче или момиче. Обзавеждането е решено в синьо-зелената палитра – от стените до мебелировката. Декорацията обаче не свършва с избора на цветове – тя е изградена чрез рисунки върху стената и мебелите, чрез допълнителните детайли и аксесоарите в помещението.


Във всички цветове на дъгата

детска стая  детска стая

детска стая

Привличащи окото ярки цветове, съчетани по един нестандартен начин. Различни цветове, събрани в едно - единствено помещение, създаващи неочаквано приятна атмосфера. Перфектен за момиченцата, този дизайн се разпростира върху всички елементи на помещението – от килима до завесите. Красив завършек е балдахина над леглото, създаден от разноцветни панделки.


Разходка в космоса

детска стая

Причудливи и странни "космически" същества и планети създават многоцветен и забавен дизайн на детската стая. Съчетанието от различни цветове върху стената и леглото се отличава на фона на стените в тюркоазено.


Червено, бяло и синьо

детска стая

Дизайнът включва множество райета – по стените, върху завесите и възглавниците, дори върху завивките на леглото. Особено подходящ за тийнейджъри, този дизайн съчетава приятен за окото стил с младежката свежест на ярките цветове.


Пурпурна фантазия

детска стая

Боядисаните в наситен пурпурен цвят стени се превръщат във фон за всички останали елементи, тъй като веднага приковават вниманието върху себе си. Леглото, също решено в множество цветове, само допълва този свеж момичешки интериор.


Меко и цветно

детска стая

Всяка млада дама ще хареса веднага вида на тази пълна с цвят стая, в която се съчетават различни геометрични фигури, допълнени от цветни елементи от материя, имитираща мека козина.


Приказка в оранжево

детска стая

Оранжевото се превръща в свеж фон за мебелировката от светла брезова дървесина и завивки на разноцветни квадратчета. Обшивката от разноцветни знаменца върху стената подчертава допълнително свежото усещане.


На тропическа ваканция

детска стая

детска стая  детска стая

Смесвайки натурални нюанси с наситени багри, дизайнът на детската стая придобива своеобразна текстура и релефност. Приятната атмосфера придобива завършен вид с помощта на специфичните "тропически" елементи и десени – декорации върху стените и мебелите, плетени аксесоари, палитра в синьо и зелено и прочее.


Свеж цитрусов аромат

детска стая

детска стая  детска стая

Кой е казал, че бебешката стая трябва да е решена само и единствено в неутрални цветове и прозрачни материи? Това свежо помещение за бебето се базира на класическата розово – жълта палитра, но изпълнена по един много по-забавен начин.


Сочно и наситено

детска стая

детска стая

Както вече разбрахме, оранжевото е особено подходящо за детската стая – независимо дали в нея ще живее по-малко дете или вече пораснал тийнейджър. Сочните цветове върху стените и аксесоарите придават на помещението усещане за свежест, а когато оранжевото е избрано в по-тъмен и наситен нюанс, то успокоява и релаксира.

Част втора

Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
детска стая, цветове, десени

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg