фирми продукти
представяме
работа
 
Бърза новогодишна кухненска декорация

Вместо да харчите излишни пари за новогодишната декорация, използвайте за целта обикновени кухненски аксесоари. С тези ефектни идеи не само ще спестите средства, но и ще допълните празничната декорация в дома си по един необичаен начин. А когато празниците отминат, ще можете да използвате идеите през цялата зима, за да създадете настроение в своя дом.

Светлина в стъкло

Бърза новогодишна кухненска декорация

Използвайте обикновените стъклени кани и вази, за да поставите в тях разноцветни декоративни свещи. Съдовете може да са направени от прозрачно или матирано стъкло, за да се получи по-ярък или по-приглушен ефект. Поставете акцентите върху страничната масичка в антрето, за да посрещнете празнично своите гости или ги използвайте във всекидневната, допълнени със свежи елхови клонки.


Акценти за новогодишната маса

Бърза новогодишна кухненска декорация

Използвайте обикновените стъклени чаши, за да натопите в тях малки празнични букетчета от цветя и борови клонки. Всяко букетче може да представлява поставка за името на всеки гост, за да знаят те кой къде седи на празничната маса. За целта изрежете правоъгълници от картон, надпишете името на госта и ги втъкнете между цветчетата.


Кухненски детайли


Бърза новогодишна кухненска декорация

Старият съд за изцеждане на спагети върху краче е чудесен детайл за празничната декорация. Използвайте го като основа, върху която да поставите клончета свежа зеленина, клонки с горски плодчета и други детайли, сред които да втъкнете декоративна свещ в стъклена поставка.


Бляскави стъклени буркани


Бърза новогодишна кухненска декорация

Една универсална зимна декорация от обикновени стъклени буркани – наредете върху дъното на всеки съд свежа зеленина, без да го пълните, и налейте вода. Сипете две шепи замразени или свежи плодове в ярък цвят, така че да се обособят два слоя – със зеленината и с плодовете. Най-отгоре поставете декоративни чаена свещ, която плува върху водата. Аранжирайте няколко подобни акцента, за да създадете настроение в интериорите. Заради наличието на вода в съдовете, рискът от пожар е минимален, но все пак не оставяйте декоративните свещи запалени, когато излизате от помещенията.


Кристал и зеленина


Бърза новогодишна кухненска декорация

Използвайте триетажен поднос за сладкиши като основа на този великолепен акцент за масата. Върху всеки етаж на акцента поставете по един празничен венец от свежа зеленина, така че да обримчите периферията на всяка чиния.


Зимна приказка


Бърза новогодишна кухненска декорация

Освежете обикновената кухненска кърпа с весели зимни мотиви, без това да Ви струва цяло състояние. За да направите декорацията, са Ви необходими само игла и конци в няколко цвята, както и две големи бели копчета. С конците можете да оформите елхичката, а от копчетата – да направите снежния човек. Вижте повече за този проект тук.


Орнамент от формички за сладки

Бърза новогодишна кухненска декорация

Старите формички за нарязване на тестото за сладки са чудесен орнамент за елха. За да ги оформите по ефектен начин, пробийте в тях дупка с малко пиронче и закачете през нея стара обица или орнамент върху телчица, като огънете горната й част. Добавете връвчица за окачване и декоративна панделка.


Весели чашки


Бърза новогодишна кухненска декорация

Красивите порцеланови чашки, които са останали без комплект или са отчупени, могат да бъдат чудесни декоративни детайли. Окачете ги за дръжката с декоративна панделка и ги използвайте върху елхата или като празнични гирлянди. По същия начин можете да окачите и други кухненски вещи – например красиви лъжички.



Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
новогодишна декорация, кухненски аксесоари, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg