фирми продукти
представяме
работа
 
Кърпа със зимна декорация

Освежете обикновените хавлии за лице или кухненските кърпи с лесен за направа зимен мотив. Вижте дадената по-долу схема, за да направите декорацията по-лесно или изберете свой собствен мотив.

кърпа с бродерия


Необходими материали:

* измиващ се маркер (може и шивашка креда) – за очертаване на мотива
* кърпа
* игла за бродерия
* конци за бродерия – в бяло, тъмнозелено, светлозелено и кафяво
* 2 броя бели копчета с четири дупки – едно по-голямо и едно по-малко (за снежния човек)
* по желание: обръч за бродерия


Инструкции:

1. Свалете схемата по-долу. С помощта на маркера трасирайте мотива върху кърпата, на желаното от Вас място.

кърпа с бродерия

2. Използвайте всички нишки на конците за бродерия, за да оформите вечнозеленото дръвче  и снежните преспи. За дръвчето използвайте кафявия конец за стеблото и бяло плюс зелено за короната, следвайки схемата. Забележка: При оформянето на короната не прокарвайте конеца откъм задната страна а само го захващайте на място.

3. За да направите снежния човек, пришийте копчетата едно над друго – горното копче зашийте само през долните две дупки (върху горните направете възелчета, за да оформите очите), а долното зашийте кръстосано. По желание можете да добавите още няколко реда шев с бял конец, за да подсилите линията на снежните преспи.


Източник: diyideas.com







Няма коментари


ключови думи
зимна декорация, аксесоари, бродерия

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg