фирми продукти
представяме
работа
 
3 цветни идеи за спалнята – част 2

Превърнете спалнята си в цветен оазис на спокойствието с помощта на няколко свежи проекта. Проектите не са трудни за направа, но предлагат разнообразие от нюанси и форми за интериора, което ще Ви кара сутрин да се будите с усмивка.

интериори

Вторият проект е за направа на мекото цветно одеалце, което може да се използва и за кувертюра. То е не само красиво, но и много функционално.

интериори


Необходими материали:

* голямо парче филц за подплата
* шивашка креда
* ленти от филцова тъкан в няколко цвята – с ширина 7-8 сантиметра
* шевна машина
* безопасни игли
* мъниста или копчета
* игла и конец

интериори


Инструкции:

1. Тази карирана и мека завивка можете да направите с помощта на лесна техника на преплитане. С помощта на креда очертайте върху филца за подплатата линии, обособяващи размерите на одеалото. До линията в горната част на подплатата започнете да захващате с карфици цветните филцови ленти (вижте снимката), като ги редувате по цвят. Когато сте готови, пришийте редицата от ленти към подплатата.

интериори

2. Използвайте безопасни игли, за да прикрепите втора редица от филцови ленти, подреждайки ги перпендикулярно на първата, вече пришита, редица. Началото на втората редица трябва да се постави на 2-3 сантиметра по-навътре спрямо първата (вижте снимката). Когато прикрепите първата лента, започнете да я преплитате с лентите от другата редица, минавайки под и над тях. Втората лента преплетете в обратен ред, за да получите шахматен ефект. Продължете по същия начин и с останалите ленти от редицата, докато покриете цялото одеало.

интериори

3. Когато сте готови с всички ленти, пришийте и втората редица към подплатата в горния и долния ръб. Пришийте на ръка пресечните точки между вертикалните и хоризонталните линии, а за да прикриете отворите на тези места, отгоре зашийте по едно копче или мънисто.

интериори


Източник: diyideas.com







Няма коментари


ключови думи
одеало, спалня, интериори

още по темата

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg