фирми продукти
представяме
работа
 
12 поправки в банята без много средства - 2

Банята често е пренебрегвана, тъй като се счита за помещение, в което влизаме за минутки и използваме рядко. Скучната и изхабена баня може да се окаже онази стая от дома, която разчупва цялото обзавеждане на жилището, а освен това тя е Вашата визитна картичка пред Вашите гости, наред с всекидневната стая и гостната. Вижте няколко способа за освежаване на помещението с малко средства, с които жилището ще придобие свеж облик.

12 поправки в банята без много средства – 1



7. Цветни акценти


 12 поправки в банята без много средства - 2

Белите фаянсови облицовки за пода и стените са по-евтини в сравнение с цветните. Освен това бялата баня е предпочитана заради усещането за просторност и чистота. За да освежите бялата облицовка можете да включите няколко цветни акцента, например във формата на хоризонтална ивица върху стените на душ кабината. За да освежите банята си с малко средства можете да използвате боя за фаянс, с която да оцветите секторите на бялата облицовка.


8. Текстурни стени


 12 поправки в банята без много средства - 2

Ламперията върху стените е страхотен текстурен детайл за банята. Изберете пвц ламперия, която няма да поема влага от мокрото помещение. Панелът се монтира лесно върху стените, но обособява силен визуален ефект. Ламперията може да се използва не само за облицоване на долната част на стените, но и за облицоване на ваната, както и на частичните стени, които обособяват пространствата.


9. Волан за мивката


 12 поправки в банята без много средства - 2

За да скриете неразбориите под мивката не е необходимо да монтирате шкафче. Можете да ушиете по мярка на мивката волан с ластик, който да пришиете по ръба и който да достига до пода на помещението. Воланчето може да се захваща чрез корниз или чрез велкро, то може да се пере и да се поставя на мивката отново.


10. Огледалце, огледалце


 12 поправки в банята без много средства - 2

Заменете старото медицинско шкафче над мивката с огромно огледало. Малките помещения могат да получат огромна доза свежест от огледалата върху стените. Ако помещението няма прозорец и единственият източник на светлина са лампите, огледалата отразяват светлината и я разпръскват, като умножават ефекта и разширяват визуално пространството.


11. Плот за банята


 12 поправки в банята без много средства - 2

Ако шкафчето в банята е изхабено, но здраво, не е необходимо да го заменяте с ново. Можете да пребоядисате обзавеждането с малко боя и да монтирате ламиниран плот върху шкафа. Плотът се монтира лесно и не задържа мръсотия, влага и плесен. Изберете от богатото разнообразие шарки и разцветки, за да пасне новото обзавеждане на вече съществуващия интериор.


12. Трансформация с боя


 12 поправки в банята без много средства - 2

С боя можете да трансформирате старите плочки на стените, дървената ламперия, шкафчето и мивката, подовата настилка. Ако налагате нова цветова схема чрез акцентите и аксесоарите, поставете в тези разцветки нова седалка за тоалетната чиния, кърпи за ръце, поставка за сапуна, изтривалка или завеса за вана. Можете да използвате комбинация от два тона или да включите няколко цвята. Ако стените са в добро състояние, можете да използвате за основа техния оттенък.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, баня, освежаване на помещение, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg