фирми продукти
представяме
работа
 
Лесна великденска декорация от хартия: Пиленца

Кокошката с пиленца е един от най-разпространените символи на великденските празници. Ако искате да направите бързо и лесно ефектна празнична декорация, използвайте готови шаблони върху хартия, които можете да оформите в декоративна поставка за пролетните букети, бонбоните и цветните яйца.

великденска декорация с цветна хартия


Как да направите кокошката


Свалете картинките по-долу, оразмерете ги по свое желание и ги пуснете на цветен принтер  – те са огледални и се допълват една друга, за да се създаде триизмерна декорация. Ако можете, пуснете в принтера по-плътна хартия, а ако не – залепете двете картинки върху плътен картон, изрежете по контурите и ги залепете един към друг.

великденска декорация с цветна хартия

великденска декорация с цветна хартия

За да получите пък своеобразна хартиена кошничка, залепете двете картинки от двете страни на обикновена хартиена торбичка с дъно и изрежете горната им част по контурите (без дъното). Вътре в така получената кошничка поставете стъклен или керамичен съд с вода и натопете пролетните букети с цветя.



Как да направите пиленцата

Свалете картинката по-долу, оразмерете я по свое желание и я пуснете на цветен принтер в 2 екземпляра.  Изрежете по контурите и прегънете по прекъснатата линия. Залепете двете части една към друга, за да получите двустранна картинка (2 броя).

великденска декорация с цветна хартия

Залепете двете картинки от двете страни на обикновена хартиена торбичка с дъно и изрежете горната им част по контурите (без дъното). Вътре в така получената кошничка поставете оцветено великденско яйце или целофанена торбичка с бонбони, завързана с панделка.


Лесна великденска декорация от хартия: Зайчета



Източник: marthastewart.com







Няма коментари


ключови думи
Великден, великденска декорация, декорация с хартия

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg