фирми продукти
представяме
работа
 

Вграден гардероб

За контакти: Негова Стил

Вградените гардероби са много удобни и практични интериорни решения, особено за стаите с неправилна форма, при които поставянето на обикновен гардероб може тотално да съсипе визията на помещението. Вградените гардероби също така са много подходящи за тавански помещения със скосен таван, при които обикновените гардероби не могат да се възползват в пълна степен от неправилното пространство и част от него остава неизползвано.


Изчистеният модерен вид на вградените гардероби придава стил и изисканост на интериора. Вградените гардероби побират много повече неща в сравнение с обикновените, но техният мащаб остава скрит и не се натрапва в интериора на помещението.


Що се отнася до механизмите за отваряне, вградените гардероби се предлагат в три основни варианта: обикновени врати на панти, плъзгащи се врати и сгъваеми врати. Всеки от тях си има своите преимущества и недостатъци, но за да направите правилния избор, като цяло е добре да се съобразите с особеностите на помещението и да се консултирате със специалист.


Вратите на вградените гардероби могат да бъдат изработени от различни материали. Някои хора избират огледални врати, за да направят помещението визуално по-голямо. Други се спират на врати от дърво заради неговата здравина и издръжливост, а трети предпочитат модерната визия на гладките панели, които придават съвременен стил и характер на интериора.


Въпреки че вградените гардероби най-често се срещат в интериора на спалнята, те са подходящи и за някои от другите помещения в дома, като например антрето, където са изключително полезни за съхранението на палта, обувки и други вещи, за които не намирате място.


Цената на вградените гардероби варира в зависимост от вида на материала, използван за направата на вратите, както и вида на механизмите за отваряне.

Фирма Негова стил има дългогодишен опит в проектирането и изграждането на вградени гардероби. Дизайнерите на фирмата прилагат най-иновативните материали и технологии с цел да задоволят всички изисквания на своите клиенти и да им предоставят мебели от най-високо качество.

Публикувано на: 19 септември 2014
посещения: 15027
ключови думи
гардероб, гардероби, вградени гардероби, вграден гардероб, гардеробни ниши


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg