фирми продукти
представяме
работа
 

Шлайфан бетон

За контакти: Коникс Трейд

Настилките от шлайфан бетон е необходимо да се обработят с моторни заглаждачи и да се полират, за да се постигне равна, твърда, гладка и много плътна повърхност, която трябва да се третира със специални течни втвърдители и влагозадържащи мембрани. След това третиране повърхността става много по-здрава и нейният експлоатационен живот значително се удължава. Цената й е сравнително ниска и достъпна за всички. Шлайфаният бетон намира най-широко приложение в складовете, логистичните центрове, индустриални помещения, а напоследък все по-често и в жилищни сгради. За тези от вас, които обичат по-цветните покрития, шлайфаният бетон може да се оцветява в различни нюанси.

Една от последните тенденции в бетонните настилки е изграждането на изключително здрави и устойчиви безфугови бетонни подове. Те имат малко по-висока цена, но въпреки това са за предпочитане пред стандартните бетонни подове с рязани фуги, тъй като се поддържат по-лесно и не крият риск от повреда на фугите, понеже такива при тях няма.

Подовете от шлайфан бетон са изключително подходящи и намират широко приложение за помещения с тежък и интензивен трафик. Те са изключително устойчиви на износване, удари и са трайно решение на по-достъпна цена в сравнение с останалите видове индустриални подове.

Ако се обработват правилно, шлайфаните бетони не задържат и не отделят прах, не образуват мухъл и не задържат в себе си алергени. Подовете от шлайфан бетон на фирма Коникс Трейд имат сертификат LEED Certificate и са с разнообразни приложения.

При правилно изпълнение подовите настилки от шлайфан бетон са много надеждни, не променят структурата си и не се деформират или драскат. Дори да се случи някаква повреда при тях, поправката е изключително евтина и лесна.

При правилна поддръжка подовите настилки от шлайфан бетон могат да се използват повече от 100 години, което е абсолютно непостижимо за никой от останалите видове подови настилки.

Публикувано на: 20 август 2015
посещения: 7441
ключови думи
шлайфан бетон, индустриални подове, индустриални настилки, подови настилки, строителна химия


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg