фирми продукти
представяме
работа
 

Промоции от ВЕЛУКС

За контакти: ВЕЛУКС България ЕООД

"ВЕЛУКС България" ЕООД предлага на своите клиенти различни сезонни кампании и промоции. През годините ние сме изградили широка дистрибуторска мрежа в цялата страна.

Ние често радваме клиентите си с различни промоционални кампании, които предлагат високото качество на нашите продукти с големи намаления. Продуктите, които предлагаме, се отличават с изключително високо качество, което се дължи на използването на най-модерните технологии в областта на покривните прозорци, щорите, сенниците и различните аксесоари за прозорци. В зависимост от периода при нас и нашите дистрибутори на промоционални цени ще можете да откриете някои от следните предложения:

- Покривни прозорци – ВЕЛУКС има над 75 години опит в изграждането на покривни прозорци за всички типове сгради с разнообразие от различни функции. Предлагаме модели покривни прозорци с горно и долно управление, които се отличават с модерна визия, здрави стъклопакети и невероятни изолационни качества за висока енергийна ефективност. За всички видове покривни прозорци се предлага възможност за добавяне на дистанционно управление.

- Вътрешни и външни щори ВЕЛУКС – за всички видове покривни прозорци ние предлагаме и оригинални щори ВЕЛУКС, които осигуряват ефективна защита от слънце и топлина по всяко време и във всяка ситуация. Предлагаме голямо разнообразие от външни ролетни щори и сенници, но също така при нас можете да откриете и много варианти за вътрешни щори. Можете да избирате вашите щори ВЕЛУКС да бъдат с ръчно, електрическо или соларно управление.

- Прозорци за плосък покрив – тези предложения отговарят на всички технически изисквания, отличават се с модерен и атрактивен дизайн и осигуряват огромно количество естествена светлина, която е особено важна за комфорта и уюта във вашия дом.

Публикувано на: 25 май 2016
посещения: 4958
ключови думи
покривни прозорци, прозорци за покриви, вътрешни щори, външни щори, стъклопакети


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg