фирми продукти
представяме
работа
 

Преградни врати

За контакти: Негова Стил

Преградните врати са едно доста функционално интериорно решение, особено в днешно време, когато тенденциите в интериорния дизайн се стремят да обединяват различните помещения от дома. Преградните врати са особено полезни, когато става въпрос за малки жилища с отворен интериор, при които отделните зони се намират твърде близо една до друга, което в определени моменти се оказва неудобно. Така например в модерните студио апартаменти много често спалнята се намира в едно голямо помещение с дневната и кухнята и единственият начин да се постигне известно усамотение е с помощта на преградни врати. Едно леко движение на преградните врати ви позволява да отделите пространството на спалнята и по този начин да си осигурите уединение и комфорт.


Преградните врати заемат малко пространство и когато са отворени, почти не се забелязват.


Преградните врати могат да бъдат изработени от различен материал и в различен дизайн. В днешно време най-предпочитани са стъклените или огледалните преградни врати. Те имат модерна визия и засилват усещането за простор, като в същото време ви осигуряват нужното уединение. Разбира се, ако предпочитате по-класическия дизайн, бихте могли да поръчате преградни врати от фурнир или друг традиционен материал, които ще подхождат на стила на дома ви.


Традиционно преградните врати представляват плоски панели, монтирани на плъзгащи се конструкции. Съществуват обаче и други видове преградни врати, като например вратите тип хармоника, които се сгъват и разгъват подобно на хармоника, позволявайки ви да моделирате интериорното пространство според конкретните си нужди.


Фирма Негова стил се е специализирала в проектирането и монтажа на преградни врати. Ние ще ви предложим голямо многообразие от декоративни стъкла, плоскости, МДФ мат и гланц в различни цветове, естествени фурнири и други материали, които без проблем ще се впишат в интериора на жилището ви, независимо от неговия стил и обзавеждане.


 

Публикувано на: 24 септември 2014
посещения: 14774
ключови думи
преградни врати, плъзгащи се врати, плъзгащи врати, преградна врата, плъзгаща врата


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg