фирми продукти
представяме
работа
 

Полиуретаново лепило - Полистик 2К

За контакти: Хидроизолации Вълков ЕООД

Полиуретанът е високомолекулно съединение, изградено от изоамини и алкохоли. Той е считан за най-разпространения полимер в света. Ефективността и забележителните му свойства са доказани. Покритията и лепилата на основата на този полимер са намерили широко приложение в съвременното строителство. Те са обект на постоянно усъвършенстване, с цел подобряване на техните адхезионно-кохезионни свойства, удобство при работа, опазване на околната среда и осигуряване на безопасна работа с тях.

В продуктовия каталог на фирма Хидроизолации Вълков ЕООД, гр. Русе, вече можете да откриете висококачествено полиуретаново лепило - Полистик 2К.

Полистик 2К е двукомпонентно полиуретаново еластично лепило, което не съдържа разтворители. Отличава се с широк спектър на залепване върху различни строителни материали, като осигурява здрав и траен лепилен шев. Позволява залепване на термоизолационни плоскости, дърво, плочи, метал, битумни повърхности и др. Позволява полагане както върху хоризонтални, така и върху вертикални равнини.

Полиуретановото лепило се използва за залепване на гумени подови настилки и изкуствени тревни площи. Подходящо е за употреба и при дървообработване, при производство на сандвич панели (термопанели), за залепяне на подови настилки, паркет и др. Притежава забележителни запълващи и уплътняващи качества.

Комп. А и комп. Б се смесват и разбъркват с бавнооборотна бъркачка. Материалът се нанася леко и равномерно върху чиста и суха повърхност, с помощта на шпакла или друг подходящ инструмент. Лепилото Полистик 2К осигурява отлична адхезия и здрав съединителен слой. Има чудесна лепливост, което позволява на съединените детайли да останат във фиксираното положение, докато слоят се втвърди напълно. Лепилото е устойчиво на влага и атмосферни влияния, което го прави приложимо както в интериора, така и в екстериора. Още едно предимство на полиуретановото лепило е, че намалява появата на плесен и мухъл. 

Публикувано на: 10 февруари 2015
посещения: 10721
ключови думи
лепило, полиуретаново лепило, двукомпонентно лепило, лепила, полиуретанови лепила


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg