фирми продукти
представяме
работа
 

Полимерни подове

За контакти: Коникс Трейд

Полимерните подове са едни от най-разпространените индустриални подови настилки. Те са съставени от няколко компонента и чрез тяхното смесване се постига великолепна настилка с изключителна здравина и устойчивост на износване. Техническите качества на тези настилки ги правят подходящи за помещения и обекти, подложени на интензивен трафик. Полимерните подове са устойчиви на химически въздействия и по тях не се развиват бактерии. Тези подови покрития нямат фуги и това значително улеснява почистването и поддръжката им. Благодарение на своите характеристики, полимерните подове намират широко приложение в обекти от хранително-вкусовата промишленост, болници, фабрики, електрониката и всякакви други помещения, където изискванията за чистота и хигиена са завишени.

Сред продуктовата гама на фирма Коникс Трейд можете да откриете огромно разнообразие от различни системи за полимерни подови покрития:

Епоксидни подове:

Epotec S Classic – за подове в болници, лаборатории, печатници, всички видове индустриални производства, включително хранително-вкусова промишленост.
Epotec ESD – в производства със среден и висок трафик. Намира широко приложение в лаборатории, складове, автосервизи и чисти производства.
Epotec S AST – трикомпонентна саморазливна електропроводима подова система, базирана на епоксидна смола. Използва се за постигане на електропроводимост на пода.

Полиуретанови подове:

Epotec PU Topcoat – двукомпонентен UV устойчив полиуретан. Има отлична химическа и механична устойчивост, както и резистентност към температурни колебания.
Epotec PU Bodycoat – трикомпонентна полиуретанова смола, която не съдържа разтворители. След третиране на повърхността, покритието трябва да се посипе с кварцов пясък, за да се премахне хлъзгането.
Epotec PU LXP – има много по-добра химическа и температурна устойчивост от епоксидните системи и се предлага в различни цветове.

Публикувано на: 20 август 2015
посещения: 8105
ключови думи
подови настилки, полимерни подове, индустриални подове, индустриални настилки, епоксидни подове


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg