фирми продукти
представяме
работа
 

Покривни прозорци

За контакти: ВЕЛУКС България ЕООД

Фирма VELUX вече повече от 75 години произвежда и доставя покривни прозорци с изключително високо качество. Прозорците осигуряват голямо количество естествена светлина, чист въздух и прекрасна гледка, с което създават перфектна атмосфера и комфорт във вашия дом. Всички предложения от сериите "Стандарт" и "Стандарт Плюс" са оборудвани със специален филтър срещу прах и насекоми. Предлагаме модели с горна и долна дръжка за отваряне. Покривни прозорци VELUX могат да заемат специална позиция за лесно почистване. Те имат и вградена вентилационна система. Всички модели от всички серии вече са оборудвани със специалната технология за изолация ThermoTechnology, която осигурява максимален комфорт във вашия дом. Моделите с горна дръжка допълнително могат да бъдат оборудвани и с електрическо управление.

Сред предложенията от серията покривни прозорци "Премиум" ще откриете иновативни решения, за които са използвани най-модерните технологии в областта на прозорците. Предлагаме покривни прозорци с двойна ос на отваряне, които се управляват чрез елегантна дръжка в долната част. Тези предложения осигуряват великолепна панорамна гледка в комбинация с подобрена енергийна ефективност и естествена вентилация.

За максимален комфорт във вашия дом можете да се доверите на иновативната система VELUX INTEGRA®. Тази система се състои от прозорци, щори и аксесоари, които можете да контролирате с дистанционно управление, тип ключ за стена.
Най-новото от VELUX: VELUX ACTIVE – система за контрол на вътрешния климат – прави възможно автоматичното поддържане на здравословен вътрешен климат, с помощта на сензори. Продуктите от серията VELUX INTEGRA® се управляват автоматично на базата на информацията от сензорите, или ръчно през Вашия смартфон.   

Ние предлагаме и много решения за специални случаи: серия Space makers, която включва прозорец-балкон VELUX Cabrio®, покривна тераса, комбинация от скатен и вертикален прозорец, VELUX Капандури, както и покривни прозорци със специална функция.

Публикувано на: 25 май 2016
посещения: 5897
ключови думи
покривни прозорци, прозорци за покриви, прозорец за покрив, капандура, капандури


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg