фирми продукти
представяме
работа
 

Подови покрития

За контакти: Коникс Трейд

Подовите покрития на фирма Коникс Трейд отговарят на всички съвременни изисквания в областта и са произведени от висококачествени и екологично чисти материали. Предлаганите от фирмата индустриални и специализирани подови покрития се характеризират с невероятна здравина, лесна поддръжка, достъпни цени и не увреждат околната среда. Те са подходящи и за помещения с натоварен трафик, тъй като са изключително издръжливи на натоварване.

Фирма Коникс Трейд е един от националните лидери в областта на тънкослойните индустриални подове на циментова основа. Към тях се включват тънкослойните шлайфани бетонни настилки и саморазливните подове. Тези подови покрития са с изключителна важност за помещения, халета и складове, в които има липса на ниво и с тяхна помощ се прави новата настилка. Също така намират широко приложение и в помещения, където има изисквания за добра равнинност или бързо влизане в експлоатация.

Сред най-търсените продукти на фирмата са и индустриалните подови покрития от ПВЦ плочи. Подовете от сглобяеми ПВЦ плочи са изключително гъвкаво и функционално решение. Тези плочки са съставени от няколко компонента и чрез тяхното смесване се постига изключително здрава и износоустойчива настилка. Подовите покрития от ПВЦ плочи намират най-широко приложение при подове, които се нуждаят от допълнителна устойчивост, както и за места с висок и интензивен трафик. Подовите покрития на Коникс Трейд са подходящи и за зони с нестабилна и критична основа, които не позволяват полагане на други подови покрития.

Fortelock

Системата ForteLock е един от най-добрите продукти на пазара, когато се нуждаете от допълнителен слой на повърхността на пода, когато обектът се очаква да бъде подложен на постоянен и интензивен трафик, който трябва да бъде устойчив на износване, както и въздействие и проникване на течности. Системата за подови покрития с ПВЦ плочки е подходяща както за нови подове, така и за стари повърхности с различно качество.

Публикувано на: 20 август 2015
посещения: 9888
ключови думи
подови покрития, индустриални подове, индустриални настилки, бетонови подове, саморазливни подове


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg