фирми продукти
представяме
работа
 

Плъзгащи се врати

За контакти: Негова Стил

Плъзгащите се врати имат някои съществени предимства в сравнение с обикновените, но най-значимото от тях определено е това, че с тях се борави лесно, дори и в тесни пространства. Всъщност много хора избират плъзгащите се врати именно заради липсата на свободно пространство за нормална врата.


Освен че не изискват много място, плъзгащите се врати привличат клиентите и с модерния си дизайн, при който не се налага изграждането на преградни стени и интериорът запазва отворения си стил.


Плъзгащите се врати тип портал са много подходящи за разделяне на едно голямо помещение на две по-малки, например кухня и трапезария, трапезария и хол и т.н. По този начин двете помещения могат бързо и лесно да се разделят или свържат, осигурявайки ви комфортна и приятна атмосфера у дома.


Освен за дома плъзгащите се интериорни врати са много подходящи и за големи офис помещения, заведения и т.н., при които по една или друга причина се налага частичното отделяне на определена зона.


По начина си на водене плъзгащите се врати се делят на два вида – с горно водене и с долно водене, в зависимост от това къде е разположен плъзгащият механизъм.


Освен стандартно разположени една срещу друга, плъзгащите се врати могат да бъдат сглобени и ъглово, като по този начин може да се отдели част от ъгловото пространство в едно помещение.


Плъзгащите се врати могат да бъдат изработени от огледала; матови, декоративни и лакирани стъкла; ламинирани плочи; МДФ; фурнир и други.


Фирма NEGOVA Style внася елементи и механизми за интериорни плъзгащи се врати на KOMANDOR и SOGAL, и предлага цялостни интериорни решения за проектиране и изработване на плъзгащи се врати. Компанията предлага функционални решения за нестандартни пространства, като покривни скосени помещения и ниши. Разполагаме с капацитет да изработим плъзгащи врати по индивидуален проект с размери на крилата до 1500 мм в ширина и до 2600 мм във височина.

Публикувано на: 24 септември 2014
посещения: 12284
ключови думи
портал, портали, плъзгащи системи, плъзгащи портали, плъзгащи врати


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg