фирми продукти
представяме
работа
 

Oбзавеждане за хотели

За контакти: Негова Стил

Мебелите за хотели не са и не трябва да бъдат по-различни от мебелите за дома. Те трябва да са също толкова удобни и красиви като тези, с които разполагаме в собствените си жилища, за да ни накарат да се отпуснем и да се заредим с енергия.


В някои отношения обаче обзавеждането за хотел в определена степен се разминава с обзавеждането за дома. Повечето хотелски стаи, като изключим луксозните апартаменти, са малки и компактни. Ето защо е важно и мебелите да са такива. В това отношение правят изключение само леглата – все пак компромисите не трябва да са за сметка на добрия сън. Всички други мебели за хотели са доста по-компактни от тези, с които сме свикнали вкъщи. Така например кухните в хотелските стаи в повечето случаи представляват двоен или троен кухненски шкаф, с вградени в него електроуреди и мивка. Масичката и диванът в дневната са малки, а обзавеждането в баните и антретата обикновено заема цялото пространство на и без това тясното помещение.


Що се отнася до стила на хотелското обзавеждане, то бихме могли да го определим по-скоро като неутрален, освен ако не става въпрос за тематичен хотел, който привлича посетители именно с характера на интериора си.


Една от най-важните характеристики на мебелите за хотели е тяхната здравина. Интензивната експлоатация на мебелите и фактът, че хотелските стаи се обитават от най-различни хора, предполагат и силното износване на хотелското обзавеждане. Ето защо е важно хотелското обзавеждане да е с висока степен на износоустойчивост и да възвърне инвестицията, която хотелиерите са направили, закупувайки го.


Негова стил се занимава с проектиране и производство на корпусни и вградени мебели както за дома, така и за офиса и хотела. Фирмата залага на високото качество и стил на своите мебели и предлага изпълнение на обзавеждане по индивидуален проект, в зависимост от особеностите на помещението и желанията на клиентите.

Публикувано на: 19 септември 2014
посещения: 7194
ключови думи
мебели за хотели, мебели за хотел, обзавеждане за спални, обзавеждане за хотели, хотелско обзавеждане


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg