фирми продукти
представяме
работа
 

Обзавеждане за дневна

За контакти: Негова Стил

Дневната е стаята, в която прекарваме голяма част от времето в дома си и затова е важно там да се чувстваме спокойни и щастливи. В този ред на мисли обзавеждането на дневната е от решаващо значение за постигането на комфортна и приятна атмосфера.


Обзавеждането на дневната трябва да се съобрази основно с размера на помещението и начина ни на живот. Ако разполагаме с голяма стая, бихме могли да си позволим огромен диван, на който да се събира цялото семейство, но това естествено невинаги е така. В малките дневни е по-удачно да се използват компактни мебели, които няма да заемат цялото свободно пространство, но ще ни осигурят нужния комфорт.


Освен мека мебел в обзавеждането на дневната обикновено присъства и корпусна мебел. По отношение на секциите за дневна, съвременните тенденции в интериора значително се различават от тези преди 20 години, когато секциите в повечето случаи бяха масивни и заемаха голяма част от стаята. Днес секциите са леки и заемат малка част от пространството на дневната, като основното им предназначение е да осигурят място за телевизора и другата аудио-визуална техника, с която разполагат съвременните домове.


Въпреки че не е задължително, е добре в дневната да разполагаме и с малка масичка. Някои холни масички са изключително функционални и освен място за сервиране на напитки ни осигуряват и допълнително пространство за съхранение на списания, дистанционни и всякакви други дребни вещи, за които не можем да намерим място.


Освен задължителните елементи в обзавеждането на някои съвременни дневни присъства и работното кътче. За повечето от хората, които работят от вкъщи, дневната се оказва най-подходящото помещение за разполагане на бюрото и компютъра.


Фирма Негова стил предлага цялостно обзавеждане за дневна, в това число проектиране, изработка и монтаж на място. Фирмата работи и по индивидуални проекти, включващи секции, холни маси, мека мебел и др.

Публикувано на: 24 септември 2014
посещения: 13936
ключови думи
мебели за дневна, обзавеждане за дневна, мека мебел, секции за дневна, холни масички


Свързани продукти
  


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg