фирми продукти
представяме
работа
 

Настилки за детски площадки

За контакти: Подови настилки ООД

Детските площадки са едни от местата, при които въпросът за сигурността на играещите деца излиза на преден план. Твърдите бетонни и асфалтови повърхности са неподходящи, особено под люлки и катерушки. Дори тревата може не е най-добрият вариант, защото с течение на времето ударопоглъщащите й свойства намаляват.

Тъй като повечето наранявания при деца, играещи на площадки, са в резултат на падания, е необходимо да се осигурят меки настилки за обезопасяване на местата за игра. Те ще смечкат удара при падане и ще намалят риска от сериозно нараняване.

Меките и гумирани настилки са подходящи за детски площадки, детски градини, училищни дворове, пространства около спортни съоръжения, а също и около басейни, където са нужни покрития с противохлъзгащи свойства.

Някои от настилките могат да се положат върху твърди повърхности като асфалт и бетон, докато други се изливат на място. Излятите настилки от каучук представляват смес от гранули, която се полага върху специална основа.

Те обезопасяват местата за игра, като смекчават удара при евентуални падания. Това е изключително важно, тъй като децата не могат да се пазят, докато играя, а и родителите също невинаги успяват да предотвратят паданията.

Подови настилки ООД предлага следните варианти за детски площадки:



  • Ударопоглъщаща настилка за детски площадки – еластична настилка с ударопоглъщащи свойства, отговаряща на стандарта EN 1177, с дебелина 3-8 см. Има възможност за изработка на различни дизайни.

  • Каучукови плочи за детски площадки – противоподхлъзгащи плочи с размер 400 х 400 мм и дебелина 15 мм, 20 мм, 25 мм, 30 мм, 40 мм. Издържат на триене и на атмосферни условия.


Настилките осигуряват безопасност на децата по време на игра.

Публикувано на: 25 август 2014
посещения: 8134
ключови думи
настилки, настилка, настилки за площадки, ударопоглъщаща настилка, каучукови плочи


Свързани продукти
  


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg