фирми продукти
представяме
работа
 

Кухненски модули

За контакти: Мебели Идеа

Искате да оборудвате кухнята си по свой вкус, без да зависите от специален проект? Или бихте искали да добавите нова функционалност към места в дома, които досега са били неизползваеми? Кухненските модули са отлично решение за онези, които възнамеряват сами да планират как да използват пространството. Модулните предложения също така са особено подходящи за жилища с кухненски бокс, нестандартни помещения или изнесена кухня.

Липсата на пространство в кухнята е един от проблемите, с които се сблъскваме често в домакинството. Решението са мултифункционални мебели, създадени с мисъл и идея. Важно при избора на кухненски модули е те да уплътняват 100% от мястото, предвидено за тях. Затова правилното измерване е ключов елемент при избора. Внимавайте за разположението на контактите по стените, за да предвидите добре кои места са подходящи за монтаж на кухненски шкафове и оборудване.

Кухненските модули предлагат гъвкави и разнообразни решения. Можете да интегрирате нов шкаф или да използвате пространството над абсорбатора, да добавите ъгли до съществуващи шкафове, където да поберете съдове или кухненски аксесоари.  

Направете мястото за пералнята функционално като използвате специално проектиран шкаф, под който да я поместите. Ако пък използвате компактна малка кухненска печка, можете да изберете модулен шкаф, който да служи като поставка за нея, като в същото време да приберете на сигурно място съдовете.

Ако пък искате да обзаведете ъгъл или стена в мястото за почивка в офиса така, че да оборудвате компактна миникухня с микровълнова и кът за приготвяне на кафе, тогава модулните предложения са незаменими.

В Мебели ИДЕА можете да намерите кухненски модули за вашите нужди – шкафове за стандартни модели печки, модули за фурна, шкафове за перални, решения за кухнята с бордова мивка, плотове за вграждане, горни и долни кухненски шкафове, етажерки, ъглови и нестандартни кухненски шкафове и много други.

Публикувано на: 26 август 2015
посещения: 9274
ключови думи
кухненски шкафове, кухненски модули, кухненски мебели, мебели за кухня, модули за кухня


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg