фирми продукти
представяме
работа
 

Интериорен текстил

За контакти: Мебели Идеа

Възползвайте се от разнообразието на дамаски, завеси, покривала за легла, декоративни елементи, покривки за дома и възглавници, с които можете да преобразите дома си и да му придадете необходимата свежа доза комфорт, красота и уют. Текстилните изделия, използвани в интериорните решения, придават цялост и завършеност на всяко обзавеждане. Декорацията е свързващото звено между дизайна и функцията, затова качествата на интериорния текстил не са за пренебрегване.

Можете да придадете напълно нов и свеж облик на вашето жилище изключително лесно и без много средства. Обновете текстилните елементи във вашето обзавеждане – пердета, дамаски, покривки. Подменете аксесоарите в банята – кърпи и подложки. Резултатът е качествено подобряване на облика на дома без ремонти и големи разходи.

Какво е нужно да знаем при избора на текстилни изделия за дома? Логично, използваните материи трябва да са съобразени с функцията на изделието, както и с интериора и цветовия код на вашето жилище. Можете да се доверите напълно на памучните материи, когато става въпрос за избор на интериорен текстил за спалнята – чаршафи, калъфки и възглавници, както и за кърпите и хавлиите за баня. Памукът има отлични свойства и е много издръжлив при стриктно спазване на инструкциите за пране и употреба. Когато избирате дамаски за мебели, можете да експериментирате с по-голям набор от възможности. Промазаните тъкани и дамаските със синтетично съдържание запазват цветовете си и не избеляват бързо на силно слънце, освен това се почистват изключително лесно.

В каталога на Мебели ИДЕА ще откриете разнообразие от спално бельо, одеяла и завивки за спалнята и детската стая, матрачни калъфи, възглавници, хавлиени изделия, покривки, пердета, завеси, корнизи и аксесоари за тях.

Публикувано на: 26 август 2015
посещения: 9469
ключови думи
интериорен текстил, спално бельо, одеяла, пердета, покривки


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg