фирми продукти
представяме
работа
 
6 практични помощника за дома - 3

Днес на пазара можете да видите всякакви джаджи и практични аксесоари за дома, които улесняват работата в кухнята, почистването, грижата за дома, дори храненето. Те са креативни, семпли и много функционални, сякаш решението на проблемите никога не е било толкова лесно. Вижте няколко практични аксесоари, които ще Ви помогнат в забързаното ежедневие

Вижте още:

6 практични помощника за дома - 1

6 практични помощника за дома - 2


1. Мелничка за подправки

6 практични помощника за дома - 3

Практичната мелничка може да се мие в съдомиялна или на ръка. Тя нарязва и накълцва свежите подправки – магданоз, копър, девесил, риган, розмарин и прочее, само с няколко движения. Мелничката се зарежда в горната част и се употребява с кръгови движения, които обработват подправките за секунди. Няма нужда да се мъчите да нарязвате на ситно листните добавки за супи и сосове.


2. Поставка за сапуни

6 практични помощника за дома - 3

Вместо да гоните хлъзгавите сапуни из сапуниерките, съхранявайте ги стабилно на тази поставка. Приспособлението се монтира в банята, например на стените до душа, чрез вакуумни чашки, а сапуните се захващат чрез магнити, които ги задържат. По този начин сапунът не се размеква, тъй като остава сух и водата изсъхва бързо от повърхността му.


3. Преносими поставки за чаши

6 практични помощника за дома - 3

За да не рискувате гостите Ви да не използват подложки за чашите с напитки, прикрепете ги към всяка чаша. Тези практични подложки в ярки разцветки обгръщат долната част на високите чаши за вино и шампанско и осигуряват чисти и неповредени повърхности.


4. Ръкавици за белене на плодове и зеленчуци

6 практични помощника за дома - 3

Кухненските ръкавици разполагат с грапава повърхност откъм дланите, която помага при почистването и беленето на зеленчуците и плодовете. Ръкавиците премахват лесно нечистотиите от повърхностите и отстраняват нежната кожа на продуктите без много усилия.


5. Уред за нарязване на хартия за бюрото

6 практични помощника за дома - 3

Малък и лесно преносим, уредът ще Ви помогне да рециклирате непотребните документи, фактури, бележки и записки само с няколко движения. Парчетата хартия не заемат много място и могат да се изхвърлят или да се използват за домашни проекти, например изработка на аксесоари с папие маше. Уредът е достатъчно малък, за да се постави на бюрото като аксесоар.


6. Сгъваема количка

6 практични помощника за дома - 3

Не много голяма, но практична, сгъваемата количка с едно колело може да се съхранява в градинската барака, в антрето или на терасата. Брезентовата основа ще Ви помогне да пренасяте сухи листа, вещи и смет, без да натоварвате гърба си. А когато не Ви е необходима, компактното приспособление може да се прибере на съвсем малко пространство.


Източник: realsimple.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, практични аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg