фирми продукти
представяме
работа
 
6 практични помощника за дома - 2

Днес на пазара можете да видите всякакви джаджи и практични аксесоари за дома, които улесняват работата в кухнята, почистването, грижата за дома, дори храненето. Те са креативни, семпли и много функционални, сякаш решението на проблемите никога не е било толкова лесно. Вижте няколко практични аксесоари, които ще Ви помогнат в забързаното ежедневие.

Част първа


1. Гумена приставка за чешми

 6 практични помощника за дома - 2

Този практичен накрайник можете да използвате в банята или в кухнята. Поставен върху крана на мивката накрайникът стеснява струята вода, но ако стиснете дъното му, водата започва да излиза като фонтанче през горния отвор. Това може да бъде много полезна характеристика, ако искате да пиете вода, но не разполагате с чиста чаша или искате да се изплакнете при измиване на зъбите. Гуменият накрайник е особено подходящ за деца, които ще го намерят за много забавен начин да пият вода или да се пръскат.


2. Тебеширен буркан

 6 практични помощника за дома - 2

Тези практични съдове можете да използвате за съхранение на храна или при закупуване на готова храна. Керамичните буркани се затварят с гумен капак и разполагат с практичен сектор за надписи с тебешир. Върху сектора можете да напишете съдържанието на съда, за да знаете кое къде сте поставили. Надписите се почистват и могат да се сменят. Бурканите се предлагат в няколко размера и могат да се използват за съхранение на храна и на трайни продукти.


3. Сапун за многократна употреба

 6 практични помощника за дома - 2

Освен интересна на външен вид, тази сфера, създадена от неръждаема стомана, е практичен помощник за кухнята. Тя може да се използва като сапун за многократна употреба, тъй като отстранява неприятните миризми от ръцете. Можете да я използвате при нарязване на лук, риба и чесън, чиято миризма трудно се премахва от ръцете дори при продължително миене със сапун. Стоманената сфера може да се използва по всяко време, необходимо е да натъркате ръцете си с нея под струя студена вода за минута, за да отстраните неприятните миризми.


4. Кухненска дъска с цедка

 6 практични помощника за дома - 2

С тази кухненска дъска с вградена цедка няма нужда да прехвърляте нарязаните продукти в отделен съд, за да ги измиете. Дъската пасва върху мивката и спестява пространство. Основата на аксесоара е от бамбук,а цедката е от силикон. Цедката може да се сгъва, когато не се използва, за да се съхранява. Дъската разполага с аксесоари, които държат основата стабилно, за да не се измества.


5. Закачалка за бебешки обувки


 6 практични помощника за дома - 2

За да не събирате малките бебешки и детски обувки из цялата стая, съхранявайте ги върху този практичен метален държач. Поставката може да съхранява до осем чифта обувки, задържайки ги върху извитите двойни кукички. Аксесоарът е с размери 35 х 10 х 50 сантиметра и се монтира върху стената. Може да се използва и за поставяне на шалове и шапки.


6. Таймер за душ

 6 практични помощника за дома - 2

Спестете вода и енергия с този аксесоар, който ще Ви подсеща да взимате душ за 5 минути. Те са напълно достатъчни, но понякога душът продължава доста повече време от необходимото. Аксесоарът се захваща чрез вакуумни чашки и може да се постави на стената до душа. Завъртете таймера и вземете своя 5-минутен душ. Ако имате нужда от още 5 минути, завъртете отново. Размерите на часовника са 8 х 8 х 2.5 сантиметра.


Източник: realsimple.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, практични аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg