фирми продукти
представяме
работа
 
Контурни акценти с трансферна хартия

Трансферната хартия, или хартия за трансферен печат, може да създаде интересни и ненатрапчиви акценти върху тъканите във Вашия дом. Използвайте специалните листове, за да прехвърлите фигури от принтера на текстил, например декоративни възглавници, дрехи, аксесоари, килими, одеяла и прочее.

 Контурни акценти с трансферна хартия

Вижте как можете да създадете няколко интересни акцента за дома и офиса, като трансформирате обикновените аксесоари, папки и кутии в цветни акценти за работното бюро или за детската стая. Трансферната хартия се предлага в две разновидности - за бели акценти върху тъмни тъкани и за цветни акценти върху бели тъкани. Необходимо е обвивките да са от текстил, а трансферната хартия да е ‘бяло върху тъмна основа’. Изберете желаните фигури или свалете и използвайте показаните в проекта черешови клончета. Техниката можете да използвате за разнообразие от аксесоари за дома, например завеси, покривки за маса, подложки за хранене.

Необходими материали:

* няколко листа трансферна хартия
* обвивки за папки и кутии от тъкан
* калъфка за възглавница
* ножици
* ютия


Инструкции:


1. Свалете на компютър желаните фигури и ги оразмерете спрямо размерите на аксесоарите. Принтирайте фигурите върху трансферна хартия. С ножиците изрежете по контурите фигурите.

2. Поставете на работна маса калъфката и я изгладете добре. Масата трябва да е с твърда и устойчива на високи температури повърхност. Не използвайте дъска за гладете, тъй като тя разполага с уплътнение, което ще затрудни трансферирането на фигурите върху тъканите.

3. Отлепете хартиената защита на листовете трансферна хартия и поставете фигурите на желаните места върху текстила. Ако искате можете да оформите акцентите върху ръбовете, като залепите трансферната хартия под ъгъл, например върху две от повърхностите на кутията или папката. Фигурите трябва да са поставени с лицевата част нагоре. Отгоре върху хартията поставете салфетките, които се продават заедно с листовете.

4. Минете върху фигурите с гореща ютия без да използвате пара. Обработвайте местата бавно, като леко натискате и спрямо инструкциите. Оставете тъканите да изстинат и махнете салфетките.

 Контурни акценти с трансферна хартия

 Контурни акценти с трансферна хартия

 Контурни акценти с трансферна хартия


Източник: marthastewart.com







Няма коментари


ключови думи
контурни акценти, акценти с трансферна хартия, декорация, дизайн

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg