фирми продукти
представяме
работа
 

Индустриални настилки

За контакти: Коникс Трейд

Правилният избор на индустриална настилка е ключов за старта и развитието на всеки бизнес и предприятие. При индустриалните подови настилки външният вид не е от такова съществено значение, колкото тяхната функционалност и задачите, които трябва да изпълняват.

Всяка висококачествена индустриална подова настилка трябва да отговаря на следните критерии: да осигурява безопасността както на служителите, така и на транспортираните стоки; да покрива изискванията за хигиенни норми и за екосъобразност. Всеки индустриален под също така трябва да има и механична и химическа устойчивост.

Независимо от естеството на бизнеса Ви – фабрика, цех, предприятие, склад, ресторант или офис, имате няколко възможности за избор на индустриална подова настилка: шлайфан бетон, полиран бетон, епоксидни и полиуретанови индустриални подови настилки и подове на плочи.

Шлайфан бетон – шлайфаните бетонни настилки са популярно решение, когато говорим за индустриални подове. Настилките от шлайфан бетон се характеризират с невероятна здравина, лесна поддръжка, достъпни цени и не увреждат околната среда. Има два типа настилки от шлайфан бетон – безфугови и фугови с контролни рязани фуги.

Полиран бетон – индустриалните настилки от полиран бетон намират все по-широко приложение в индустрията. Те се характиризират с голяма здравина и устойчивост, както и с дълъг експлоатационен живот, атрактивна и модерна визия, лесна поддръжка и екологичност.

Епоксидни индустриални настилки – едни от най-често срещаните индустриални подови настилки са т.нар. епоксидни подове. Този вид индустриални настилки се изработва чрез смесване на няколко компонента и благодарение на тази реакция се получава изключително здрава и износоустойчива настилка, която издържа на висок и интензивен трафик, удари и сериозно натоварване. Епоксидните индустриални настилки могат да бъдат с гладка повърхност или с различни нива на противохлъзгане.

Публикувано на: 20 август 2015
посещения: 7129
ключови думи
индустриални подове, шлайфан бетон, полиран бетон, епоксидни настилки, индустриални настилки


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg