фирми продукти
представяме
работа
 

Индустриални настилки

За контакти: Подови настилки ООД

Индустриалните подови настилки се отличават със своята дълготрайност и намират широко приложение. Съществуват различни видове, които са устойчиви, не се влияят от вредни елементи, лесни са за почистване и поддръжка.

Индустриалните подове варират в зависимост от сферата на приложение. Повечето от тях издържат на натоварвания и са устойчиви на замърсяване. Когато е необходимо, те имат и допълнителни характеристики. Противохлъзгащите настилки например се препоръчват за входове, рампи, товарни докове и пътища, където има опасност от хлъзгане при влажно време. Антистатичните подове са подходящи за места, където се работи с апаратура, докато химически устойчивите подови покрития се използват в лаборатории, болници, фабрики и др.

Най-важни при индустриалните настилки са устойчивостта и издръжливостта, като външният вид може също да е от значение, например в магазини и шоурумове.

Фирма Подови настилки ООД предлага:



  • електропроводими епоксидни подове – подходящи за лаборатории, компютърни зали и болници;

  • водно базирани епоксидни системи – за млекопреработвателната промишленост, хранително-вкусовата промишленост, кланици, лаборатории, складове и др.

  • епоксидни подови покрития за тежко натоварване – използват се в месо- и млекопреработвателната промишленост, хранително-вкусовата промишленост, кланици, товарни рампи, заводи за преработка на отпадъци, складове, супермаркети;

  • епоксидни настилки за средно натоварване – към тази група спадат подове, които са подходящи за помещения с ниски температури, както и за хладилни камери;

  • епоксидни подови настилки за леко до средно натоварване – използват се в шивашката промишленост, складове, закрити паркинги и др.

Публикувано на: 25 август 2014
посещения: 5515
ключови думи
индустриални настилки, индустриални подове, настилка, настилки, настилки за индустрията


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg