фирми продукти
представяме
работа
 

Хидроизолационни материали

За контакти: Коникс Трейд

Фирма Коникс Трейд е специализирана в производството на хидроизолационни материали и покрития, осигуряващи сигурна и надеждна защита от влага на всякакви повърхности.
Коникс Трейд предлага богата гама хидроизолационни материали:

ПВЦ мембрана – това е хидроизолационно покритие с висока надеждност и отлично съотношение между технически качества и цена. ПВЦ мембраната може да има изключително високи технологични и функционални свойства, ако бъде поставена от специалисти в областта. Поставя се по метода на топлинното заваряване и полагането й изисква професионална техника.

Кристализираща хидроизолация на циментова основа Cristex – тази хидроизолация е специално изработена за химическо третиране на бетони и защитава бетоновите повърхности от проникващата през техните пори и капиляри вода. Може да се използва както за нови, така и за стари бетони. Тя прониква в дълбочина и осигурява надеждна и постоянна хидроизолация на бетона.

Хидроизолация на циментова основа – този тип хидроизолация бива едно- и двукомпонентна. Тя може да се полага машинно и ръчно и намира широко приложение в основите на сгради, фундаменти, басейни, резервоари, бани и тераси.

Битумна хидроизолация – произвежда се на базата на битум, модифициран с различни полимери и еластомери. Някои битумни хидроизолационни покрития имат специален самозалепващ слой, който ги прави изключително лесни за полагане. Тяхната издръжливост е променлива и зависи най-вече от вида на добавения полимер. Битумната хидроизолация намира най-широко приложение при покривите и основите на сградите.

Полиуретанова хидроизолация – течните полиуретанови хидроизолационни покрития са изключително издръжливи и намират широко приложение в строителството на плоски покриви и тераси. Полиуретановата изолация е сравнително по-скъпа, но притежава изключителна еластичност и може да се използва на места с високи температурни разлики.

Публикувано на: 20 август 2015
посещения: 6912
ключови думи
хидроизолация, хидроизолационно покритие, хидроизолационни материали, хидроизолации, строителна химия


Свързани продукти
 


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg