фирми продукти
представяме
работа
 

Гардероби с плъзгащи се врати

За контакти: Негова Стил

Гардеробите с плъзгащи се врати стават все по-популярни в днешно време и все повече хора ги предпочитат в сравнение с гардеробите с обикновени врати. Това се дължи на няколко фактора, като един от най-значимите е тяхната практичност.


Гардеробите с плъзгащи се врати са особено подходящи за малки помещения, в които обикновените врати трудно биха се отваряли и затваряли. В някои случаи гардеробите с плъзгащи се врати са единственият възможен вариант, защото обикновената врата физически няма как да се отвори заради близко разположеното легло или друга пречка в обзавеждането.


Освен че са много практични гардеробите с плъзгащи се врати са и много стилни. Бихте могли да ги персонализирате в зависимост от своите предпочитания, като изберете гладки, огледални или друг вид врати, които ще подхождат най-добре на стила на спалнята ви.


Освен в спалнята гардеробите с плъзгащи се врати стоят добре и в което и да било друго помещение от дома. Така например бихте могли да ги поставите в антрето, дневната или дори кухнята.


За разлика от обикновените гардероби, гардеробите с плъзгащи се врати използват максимално пространството. Те се простират от пода до тавана, като по този начин ви дават повече място за съхранение на вещи, било то дрехи, обувки или други принадлежности. Вътрешната част на гардеробите с плъзгащи се врати може да се изгради според вашите нужди с необходимите ви чекмеджета, отделения и лостове, което е голямо преимущество за разлика от обикновените гардероби, при които дизайнът стандартно включва лост за закачалки и няколко отделения.


Една от основните дейности на фирма NEGOVA Style е проектирането, производството и монтажът на гардероби с плъзгащи се врати и вградени гардероби. Компанията работи с качествени материали от доказали се фирми производителки и разполага с опитни професионалисти, които ще ви консултират и предложат най-добрите за вас интериорни решения.

Публикувано на: 19 септември 2014
посещения: 13539
ключови думи
гардероб, гардероби, плъзгащи се врати, мебели за спалня, хотелски мебели


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg