фирми продукти
представяме
работа
 

Атрактивни решения за градината на неподражаеми цени

За контакти: Земелрок щайн унд дизайн
Сега е моментът да се възползвате от уникалното лятно предложение на Semmelrock и да превърнете градината в неповторимо място за почивка. То съдържа компилация от плочи и настилки, с цветове и формати в духа на актуалните тенденции в хардскейп дизайна. Сериите, включени в промоцията: KLASSIK®, ASTI NATURA® и ASTI COLORI® предлагат богат избор от монохромни и меланжирани цветове, които се комбинират както помежду си, така и с други решения от продуктовата гама на Semmelrock – бордюри ASTI®, палисади Klassik® и ASTI стъпала.

Ако търсите решение, с което да подчертаете модерната обстановка в градината, плочите ASTI NATURA® и ASTI COLORI® с издължен формат 60x30x5 cm и прав кант са на Ваше разположение.

Ако предпочитате романтичното излъчване на заоблените форми на настилката Klassik®, имате избор между три цвята: кафяв, кафяв меланж или графитено-бял меланж.

Повече за горещото лятно предложение с 20% отстъпка ще намерите на уебсайта на Semmelrock. Промоционалните цени са в сила от 15.08 до 15.11 или до изчерпване на количествата на склад. Покупка е възможна само в дистрибуторската мрежа на Semmelrock.
Публикувано на: 20 август 2021
посещения: 175
ключови думи
външни настилки, настилка за градина, настилка от плочи, настилки за градина, плочи за градина


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg