фирми продукти
представяме
работа
 

Ъглови дивани

За контакти: Мебели Идеа

Меката мебел внася удобство и уют в дома, а освен това може да бъде многофункционална и да служи като завършващ щрих в цялостните интериорни решения за пространството. Диванът е може би най-предпочитаната конфигурация за жилището, но също така е често срещано решение и в офис сгради – в зали за конференции, приемни и местата за почивка. Когато избираме диван, е важно да се съобразим с разположението, големината и формата на помещението, в което искаме да го сложим. Понякога желаните модели просто не се вписват в обема на стаята, или са нефункционални и заемат повече полезна площ, отколкото е необходимо.

Ъгловите дивани са чудесно решение, когато искате да обзаведете разумно и стилно помещения с по-малък обем. Те са отличен избор и когато за вас е важно да оползотворите максимално пространството, без то да изглежда твърде затворено. Ъгловата мека мебел може да намери място най-вече в дневната и хола, но все по-често се среща и в други помещения в дома, включително в кухни и трапезарии. Когато избирате своята мебелировка, имайте предвид основните функции, от които ще се нуждаете за в бъдеще.

Можете да се спрете на ъглов диван, който да има функция и на шкаф, където да държите различни предмети и дрехи, които са ви ненужни в момента. Това е особено необходимо, когато разполагате с малко жилище и ограничено пространство за гардероби и шкафове. Ако планирате да използвате дивана за спане, то изберете разтегателен модел.

Ако искате да запълните плътно ъгловото пространство, най-добрият вариант е да се спрете на модел с прави форми, които да прилягат плътно във вашия дом. Ако пък искате да експериментирате с пространството, може да изберете мека мебел с нестандартна или овална модерна форма.

Мебели ИДЕА предлага холни гарнитури и дивани, изработени от масив, МДФ и ПДЧ, със седални части от високоеластичен пенополиуретан и полиестерна вата, които осигуряват оптимален комфорт и гарантират дълготрайност при всекидневна употреба.

Публикувано на: 26 август 2015
посещения: 18205
ключови думи
дивани, ъглови дивани, мека мебел, холни гарнитури, разтегателни дивани


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg