фирми продукти
представяме
работа
 
Стартира проект на старинен град на остров Колокита, Созопол

Стартира проект на старинен град на остров Колокита, СозополВчера беше направена първа копка на Ваканционно селище Созополис на остров Колокита.

Сградите на жилищния комплекс ще бъдат построени в духа и архитектурния стил на стария Созопол, като концепцията му е да предложи луксозно място на българското черноморие, което да създава чувството за романтика и вдъхновение.

Ваканционно селище Созополис се намира на нос Колокита - на 2 км. южно от Созопол. То ще бъде застроено на площ от 88 500 кв.м. земя и ще съдържа 147 отделни имота - автентични единични и двойни къщи, магазини, малки ресторантчета, луксозен хотел със СПА център, офиси и места за забавление.

Инвестиционната стойност на Созополис е 45 млн. евро, а проектът на комплекса включва 56 двуетажни двуфамилни и 21 индивидуални къщи с общ брой жилища 167.

Уникалната архитектура, археологическите разкопки на нос Колокита, които ще бъдат запазени и реновирани на територията на Созополос, панорамната гледка към морето, правят от Созополис уникален и невиждан до момента жилищен комплекс на територията на България.

16 ноември 2007 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Созополис, строителство, първа копка, остров Колокита, жилищен комплекс, инвестиции


още от категорията жилищно строителство

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg