фирми продукти
представяме
работа
 
Уникални аксесоари за дома – част трета

Част втора

1. "Счупена" ваза

Тази нестандартна порцеланова ваза носи името "Vase of Phases" и е дело на дизайнера Dror Benshetrit от студио Dror. Вазата има във вътрешността си предпазен гумен слой, така че когато бъде строшена, тя запазва формата, която е приела при удара. Вазата се предлага в три различни размера и в два различни цвята – бяло и черно. Най-малкият модел е с височина 22 см. и диаметър 12,7 см., а най-големият – съответно 29,2 и 17,8 см.

2. Чашка и чинийка за кафе "Cupple"
Тук името е игра на думи – съчетание между "cup" (чашка) и "couple" (двойка). Комплектът от керамични чашка и чинийка представляват нещо повече от стандартните "двойки" – когато не се използват, дръжката на чашката се поставя в специална вдлъбнатита в дъното на обърнатата чинийка. По този начин комплектът заема по-малко място и съхне по-бързо след измиване. Дръжката на чашката е удобна и ергономична. Чинийката е с диаметър 12 см.3. Тоалетна чиния за двама
Някои двойки са толкова привързани един към друг, че не се разделят дори в тоалетната. Именно те биха били най-щастливи от този продукт. Той не е точно аксесоар, но идеята за него е наистина уникална. Двойната тоалетна чиния носи сложното име TwoDaLoo и е предназначена за употреба от двама души по едно и също време. Разбира се личното пространство не е съвсем забравено – между двете седалки, разположени една срещу друга, има малка преграда. Продуктът се предлага и в подобрена версия, включваща 7-инчов LCD телевизор и iPod.4. Поставка за ножове "Колелото на гибелта"
Интересен аксесоар, който ще внесе нотка уникалност във всяка кухня. Поставка за ножове, чиито дизайн напомня т.нар. "Колело на смъртта" – циркова атракция, при която специално обучен майстор хвърля ножове по въртящо се колело, върху което е завързан човек. Разбира се тук асоциацията е далеч не толкова кръвожадна, но основният елемент отново са ножовете. Специалните места за тяхното поставяне са създадени за съхранение 5 различни по големина ножа, които се предлагат в комплект с поставката. За по-голяма сигурност вътре във вдлъбнатините са поставени магнити. Поставката е направена от дърво и всъщност наистина се върти – също като своя "прототип".5. Държач за кърпички "Моаи"
Моаи е името на уникалните каменни статуи, разположени на територията на Великденските острови. Затова предметът, наречен на тях, е с формата именно на една такава фигура. Странното е, че мястото, от което излизат кърпичките, всъщност е носът на фигурата. Забавен аксесоар за кухнята, банята или офиса. "Репродукциите" на каменните статуи са създадени от смола и са с размери 34х15х14 см.

 

Част четвърта

Източник: Studiodror.com31 май 2014 11:35 | Уникални аксесоари за дома – част трета
От: Красимира
За тоалетната - категорично НЕ - това си е лично занимание и не е необходимо да има свидетели !!!!! :) ) ) ) )
28 ноември 2010 19:50 | Шок :-)
От: krisa
Тоалетната ....ужасна идея..Според мен:-)
4 юни 2009 17:34 | уникални
От: йойо
оо всичките ама всичките са уникални просто .. държача за кърпички хах .. ами чашката супер, но тоалетната не я разбрах мн мн ама ..
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
аксесоари, дизайн, интериорни елементи

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg