фирми продукти
представяме
работа
 
Уникални аксесоари за дома - част първа

Предлагаме Ви кратък списък с интересни аксесоари за дома, които удивляват с красотата и оригиналността си. Те спадат към онези елементи от интериора, които не са задължителни, но пък могат да се превърнат в страхотен акцент на помещението.

1. Саксия за цветя
На пръв поглед тази саксия изглежда просто един красив аксесоар за отглеждане на растения. Ако се вгледате по-отблизо обаче, ще видите, че близо до отвора на саксията има две мънички фигурки, които се занимават с различни дейности. Концепцията е в саксията да се отглежда дръвче бонзай и по този начин тя да се превърне в мъничка сценка – човечета, които се грижат за дръвчето в ''парка''. Аксесоарът е направен от керамика и е обработен с бял гланц.

саксия за цветя

2. Ваза за цветя
Серията е от 3 различни вази. Тяхното име "капки от небето" отговаря напълно на концепцията на дизайна им. Височината на моделите е различна, като разликата е единствено в горната част. Долната част и на трите модела представлява топка.

ваза за цветя

3. Вази
Съчетание от 6 малки вази, ръчно изработено от керамика с покритие от бял гланц. Това е забавно и нестандартно решение както за свежи, така и за сухи цветя. Подходящ е дори само за украса.

вази

4. Порцеланови кутийки от сода
Това е аксесоар, при който изкуството от времето на китайската династия Минг се среща с един от символите на съвремието ни – кутийка от безалкохолна напитка. Аксесоарът е направен от порцелан и е украсен в характерния за древен Китай стил. Той е дело на китаеца Lei Xue, който е създал 5 различни модела "кутийки" – всяка една сякаш току-що отворена, а след това смачкана и захвърлена в кошчето. Единственото, което не е напълно ясно е дали порцелановите фигурки служат само за украса или имат и практическо приложение.

порцеланови кутийки

5. Държач за ароматни пръчици
Този очарователен аксесоар е едновременно забавен и функционален. Той успешно замества стандартните приспособления за ароматни пръчици и внася щипка оригиналност към интериора. Човечето, което държи пръчицата в ръчичка, е направено от пластмаса, а подложката за пепелта е от дърво.

държач за ароматни пръчици

Уникални аксесоари за дома - част 2

Източник: Scienceandsons.com4 юни 2009 17:31 | Kung Fu
От: йойо
това за държача за ароматни пръчици мн ме изкефи стахотен ее
1 ]
1 резултат в 1 страница

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg