фирми продукти
представяме
работа
 
Фруктиера от бамбукови пръчки

Красива и екзотична, тази бамбукова фруктиера е създадена от екологични материали – дървесина и бамбук. Тя е ефектен акцент за кухнята, трапезарията или всекидневната стая, а практичната й функция по никакъв начин не означава компромис с формата. Бамбуковите пръчки могат да се закупят от китайски магазини или от магазин за домашни стоки, а дървените мъниста се продават на щандовете за ръчно изработени бижута. Пръчките и мънистата са свързани във формата на аксесоара чрез тънка тел.

 Фруктиера от бамбукови пръчки

Необходими материали:


* 50-60 бамбукови пръчки за хранене или шишчета за готвене с голям диаметър
* дрелка и малка бургия, 0.2 сантиметра
* тънка, най-добре медена тел
* клещи за рязане
* 64 дървени мъниста, които по желание можете да боядисате в желаните тонове

 Фруктиера от бамбукови пръчки


Инструкции:


Стъпка 1:
Захванете една пръчка със скоби или я залепете за парче дървесина. Пробийте в горната част на детайла отвор за телта, като измерите 2 сантиметра от края на пръчката. Измерете и пробийте отвор на 3-4 сантиметра от острия край на пръчката, като прокарате бургията от същата страна на детайла като горния отвор. Повторете с останалите бамбукови детайли. Отделете достатъчно време, за да оформите детайлите прецизно.

Стъпка 2:
Прокарайте дълга тел през долните отвори на всички бамбукови пръчки и поставете по едно мънисто в двата края на нанизите. Не пристягайте наниза твърде много, за да тествате формата на аксесоара.

Стъпка 3: Прокарайте второ парче дълга тел през горните отвори на детайлите, като редувате пръчките през една. Между тях поставяйте по едно или по няколко мъниста. Когато завършите реда с половината пръчки нанижете три мъниста и започнете да нанизвате през отворите втората част от пръчките. Оформете с телта окръжност и завършете нанизите с три мъниста.

Стъпка 4: Когато достигнете края на нанизите и нанижете трите мъниста увийте краищата на телта и срежете.

Стъпка 5: Обработете формата на фруктиерата в окръжност, а долната й част оформете за стабилна основа. Не поставяйте твърде много плодове в аксесоара, за да не нарушите баланса. Бамбуково-дървената фруктиера е подходяща за съхранение на плодове като грозде, ябълки, банани, както и на зеленчуци. Ако не я използвате на момента, сгънете я като съберете двете редици пръчки, и я приберете в шкафа, където можете да я съхранявате.

 Фруктиера от бамбукови пръчки


Източник: erinschubert.blogspot.com







11 август 2016 15:13 | Бамбукова фруктиера
От: Владимир Димов
Идеята е фантастична
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
бамбукова фруктиера, екологични материали, ефектен акцент

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg