фирми продукти
представяме
работа
 
Бързи идеи за Свети Валентин - част 1

Свети Валентин е чудесен повод да използвате насъбралата се творческа енергия и да я вкарате в няколко бързи проекта за дома. Дори да не сте почитатели на този нетрадиционен за нашата страна празник, можете да използвате тези идеи, за да създадете романтични акценти за своя дом, по всяко време на годината.


Гирлянди от сърца


Бързи идеи за Свети Валентин - част 1

Използвайте парчета плат от други проекти, за да ушиете тези красиви и ефектни сърца. Те са създадени от няколко пласта плат в различни цветове и десени. За да ги нанижете на гирлянди, направете малки отвори от двете страни на всеки детайл и прокарайте през тях тънка панделка в розово или червено, като основната част нея трябва да остане скрита в задната част на сърцата.


Повече светлина за Свети Валентин

Бързи идеи за Свети Валентин - част 1

Вместо стандартните поставки за декоративни свещи, при освежаването на дома използвайте стъклени съдове, напълнени донякъде с шепа дребни стъклени мъниста в бяло, розово и червено. Тях можете да намерите в магазините за домашни потреби и интериорна декорация. Поставете по една висока декоративна свещ в средата на стъкления съд и я застопорете сред мънистата.


Дантелени поставки за декоративни свещи

Бързи идеи за Свети Валентин - част 1

Лесни за направа и много романтични, тези поставки за декоративни свещи са създадени от парчета дантела, изрязани във формата на кръг. Ръбовете на всяка окръжност могат да са неравни, за да се създаде по-голям ефект. В средата на окръжностите изрежете кръг и тропосайте по периферията. Поставете стъкления съд, който ще използвате и стегнете конеца, за да свиете кръга в основата на съда. Напръскайте горната част на дантелените детайли с препарат за колосване на яки и оставете да изсъхне в желаната форма. Дантелените акценти не трябва да са в близост до пламъка на декоративните свещи.


Хартиен акцент


Бързи идеи за Свети Валентин - част 1

Декорирайте интериорите си за празника, като оформите тези лесни и красиви детайли от картон и хартия. За да ги направите, изрежете от картон парче с формата на геврек, а върху него залепете с лепило-стик хартиени сърца, изрязани от разноцветна декоративна хартия в розово и червено.

Бързи идеи за Свети Валентин - част 1

Залепете детайлите плътно един спрямо друг, за да създадете небрежен ефект, без да нанасяте лепило върху цялата им повърхнина. Добавете парче розова панделка за окачване.


Красив пролетен букет и бонбонки

Бързи идеи за Свети Валентин - част 1

Добавете интерес към обикновения пролетен букет от лалета, като поставите вазата в по-голям стъклен съд, а отстрани изсипете няколко шепи бонбони в розово и червено, така че да създадете ефектна облицовка между стените на съдовете.


Пастелени сърца


Бързи идеи за Свети Валентин - част 1

Използвайте восъчна хартия, от която да изрежете няколко сърца с различни размери. Оцветете сърцата с цветни пастели в розово, оранжево и пурпурно, пробийте отвори в горната им част и ги окачете на тънки декоративни панделки в розово и червено. Окачете детайлите на различна височина върху рамката на прозореца (можете предварително да ги подредите на парче картон, който да прикрепите към прозоречните рамки). Когато слънчевите лъчи преминават през детайлите, те ще се разпръскват романтично и ще оцветят леко интериорите в розово и червено.


Практични кухненски ръкохватки с формата на сърца


Бързи идеи за Свети Валентин - част 1

Изразете романтичните си чувства чрез тези красиви и функционални кухненски аксесоари, които играят ролята и на ефектни детайли в дизайна на кухнята. Те са създадени от няколко парчета плат в розово и червено, и с кантове в бяло и червено. За да бъдат по-удобни за употреба, ръкохватките са с пълнеж. Окачени на стената в кухнята в комплект от няколко, тези романтични аксесоари са интересен акцент.



Източник: marthastewart.com и bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, декорация, креативни проекти

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg