фирми продукти
представяме
работа
 

HDG Air Ltd.

HDG Air Ltd.

адрес: www.polytrade-shop.com
уебсайт: https://www.klapite.com
телефон: 02/ 955 60 93, 0878 411 122
факс: 02/ 955 60 93
лице за контакт: Полина Георгиева

HDG Air Ltd. е инженерингова и търговска компания, работеща в сферата на предлагането на търговски услуги и пълен инженеринг. Разработва и управлява български и международни проекти.
HDG Air Ltd. е официален представител за България на френската фирма AERECO – интелигентни системи за вентилация. Основната дейност на компанията обхваща доставка, проектиране и монтаж на ефективни вентилационни системи AERECO (АЕРЕКО), които се управляват от влажността в помещението.

Приточните автоматични противомухълни клапи, които са основен елемент във вентилационната система, не се нуждаят от външно захранване – управлението им е чисто механично и практически вечно. Решават проблеми с влага и мухъл, като вентилират денонощно без да се губи топлина.

При модерното саниране на сградите, помещенията са силно уплътнени и това предизвиква задух, влага и дори мухъл в стаите. Единственото известно енергийно ефективно и евтино решение, в световен мащаб, за вентилация е системата АЕРЕКО. Подходяща е за масова употреба в жилищни сгради, офиси, детски градини, училища, болници. Монтирането на системата е лесно и просто, и позволява внедряване както при стари и нови сгради, така и при вече монтирани дограми. Изключително ефективно решение при саниране на стари блокове и обществени сгради.

HDG Air Ltd. разработва и участва в проекти, свързани с кандидатстване по европейски и регионални програми за използване на възобновяеми източници на енергия – слънчеви инсталации, когенерация, биомаса и др. Екипът на фирмата е преминал редица обучения и преквалификации в Германия, Гърция, Хърватия и др.

Нашата цел е не да Ви продадем нещо на всяка цена, а да намерим най-ефикасното решение за Вашите проблеми.
Политрейдинженеринг ЕООД


Политрейдинженеринг ЕООД


Политрейдинженеринг ЕООД


Политрейдинженеринг ЕООД


ключови думи

противомухълна клапа, вентилация, мухъл, Aereco, клапа, клапан, конденз, влага, плесен, енергийна ефективност, въздух, течащи прозорци, течащ прозорец, ремонт, дограма, климатик, вентилатор, покрив, отдушник, баня

посещения: 5380

продукти
  

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg